ROZKVETLÝ KVĚTEN PŘINÁŠÍ NĚHU I ENERGII

6 SLANÝCH A SLADKÝCH RECEPTŮ DO SILIKONU
12.5.2020
DOMÁCÍ PRACÍ PRÁŠEK A ZMĚKČOVAČ RUČNÍKŮ
14.5.2020

Kvetoucí jaro je nekonečnou studnicí inspirace. Vezměte si jí co nejvíc do svých domovů.

Příroda nás v letošním jaru nabíjí energií. Jakoby slunce a rozkvetlé stromy a květiny tušily, že prožíváme krušnou dobu. Času věnovanému vlastní domácnosti jsme si užili vrchovatě, ale je možné, že jsme ledacos vymysleli pro její změnu k lepšímu. Obrovskou podporu dodají interiéru nové barvy. Stačí výrazná plocha tapet, výmalba i nový vzor, který sjednotí stávající zařízení. Jednou z nejpřirozenějších cest, kterou můžeme zvolit, jsou nestárnoucí květinové dekory.

Interiéroví designéři s nimi ochotně pracují a neustále je proměňují. K aktuálním trendům patří tzv. maximalizmus, ale úplně postačí, když s menší pompézností využijete květinový dekor například na stole plném nového porcelánu, nebo květinami osvěžíte polštářovou kompozici na sedací soupravě či pověsíte krajkové záclony.

Letos jsme se ponořili ještě do jedné činnosti, která patřila před lety k preferovaným koníčkům - a to je šití. Šití roušek nás vrátilo ke strojům, a když už jsou promazané, možná, že ve vás vzkřísily chuť do vlastní tvorby. K proměně domova přece stačí i kus pěkné látky a šikovné ruce. A těch je v naší zemi opravdu hodně.

Porcelánové sady stolního nádobí se často pyšní květinovými dekory. Aktuální jsou spršky drobných kvítků, akvarelové malby i geometrická vyjádření předloh čerpaných z přírody. Vyberte si tvary nádobí i dekory, které korespondují s vašimi představami o krásně prostřeném stole. Setkáváte se u něj po celý rok: PORCELÁNOVÁ SADA TALÍŘŮ DOLORES, 18 ks.
Solární lampy DREAM s květinovým vzorem jsou konstruovány tak, že je můžete postavit na stůl, zavěsit na konstrukci nebo na větev, ale také pomocí přídavné tyče zapíchnout do trávníku. Lampy jsou zhotoveny v kombinaci kovu a plastu, takže odolávají nepříznivému počasí, avšak v extrémních podmínkách - např. ve velkém dešti, sněžení a mrazu je přeneste do bezpečí. Po setmění lampy vyzařují měkké bílé světlo, ale lze je přepnout na barevné světlo, které se pozvolna mění z jedné barvy na druhou. Tím, že lampy využívají solární energii, nepotřebujete instalovat žádné kabely: SOLÁRNÍ LAMPY DREAM, sada 2 ks, délka zápichu 50 cm.
Máte-li doma svůj zamilovaný odpočivný kout s křeslem a polštáři, pak na něm určitě nechybí rozměrný pléd. Potřebuje-li inovaci, na našem e-shopu naleznete spoustu příjemných modelů s robustními kostkami, i s romantickými květy. Oboustranná beránková deka ROSABELLA nabízí teplo, pohodlí a každodenní pohodu: BERÁNKOVÁ DEKA Z MIKROVLÁKNA, 140 x 200 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.