PRÁZDNINOVÁ PARÁDA OD VODY

DORTY A SLADKOSTI ZA VYSVĚDČENÍ
26.6.2018
PLÁŽOVÉ OSUŠKY K VODĚ, NA ZAHRADU I DO KOUPELEN
28.6.2018

Proužky a námořnické symboly jsou v bytovém designu stále aktuální. Jsou synonymem léta a jiskřivé vodní hladiny. Zvlášť nyní, na kraji léta, v nás vzbuzují chuť cestovat, ale i vyzdobit si příbytek v duchu bezstarostných prázdnin.

Námořnický styl provází módu i bytové vybavení docela často. Letos nám ho designéři přímo nepředepisují, ale kombinace bílé, modré a červené, je absolutně nesmrtelná. Pokaždé, když se obléknete v tomto duchu, způsobíte na ulici příjemné osvěžení. V našich domovech působí úplně stejně. Barvy vytvářejí kontrast, textilní dekory pracují s konturami, a výsledná harmonie je jásavá i zároveň nesmírně elegantní. V takovém důrazu to dokáže málokteré sousedství odstínů.

Voda je inspirací na celé léto. Krásné počasí nás vybízí k pohybu na vzduchu, a tak není divu, že si plážovou náladu plnou pruhovaných slunečníků přejeme přenést domů. Kontrastní barevnost červené, modré a bílé, můžete nahradit nádhernými vodními tóny od azurové po tmavě modrou. V neutrálním kontextu bílého prostoru vypadají svěže a nádherně. Bavlněné povlečení Marino si můžete objednat jak v prodloužené délce, tak i v provedení pro francouzskou postel. Pro vstup do e-shopu jen klikněte na obrázek.
Novinku letošního léta - bielastické potaky Buklé, nabízíme v 10 jednobarevných provedeních. Pokud si vyberete odstín denim, pak jste na nejlepší cestě přiřadit k němu skvěle ladicí barvy námořnického stylu. Stačí několik doteků polštářů, které vám zpříjemní odpočinek a stejně tak pomohou navodit atmosféru zmíněného stylu. Je to jen málo úkonů, aby se váš obývák příjemně proměnil.
Umíte si představit, jakou radost vyvoláte proměnou klučičího pokoje? Do prostoru přidejte houpací síť (na e-shopu ji naleznete v červeném i přírodním provedení), a s večerem si připravte pirátské pohádky na usínání. Námořnické povlečení českého výrobce značky Matějovský naleznete v provedení Poseidon, Marine krep nebo Neptun.
Elegantní koupelnové doplňky z kolekce Stone vypadají jako kamenné, ale jsou vyrobeny z kvalitního polyresinu, takže jsou lehké a budou se lépe udržovat. Pořídit si můžete jednotlivé kousky, případně si vyberte to, co právě potřebujete. Těmito doplňky vytvoříte ve své koupelně skandinávskou atmosféru navozenou minimalistickými tvary nábytku a přírodními odstíny barev ve stylu natur. Možná vám padla do duše, a bude vám připomínat ostrý vzduch na mořském kamenitém pobřeží, kde se vám líbilo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.