PRAKTICKÁ VÝBAVA PRO ČTYŘI KOLA

5 TIPŮ NA SUŠENKY PRO CHVÍLE POHODY
28.4.2020
ZÁCLONKY Z BAVLNĚNÝCH UTĚREK
30.4.2020

Každý automobil potřebuje bezchybný provoz a pro nás to znamená spoustu starostí. Vedle praktického zázemí očekáváme také určitý komfort, o nějž se postará řada kvalitních věcí.

Jedním z mála pozitiv koronavirového období, je čistota ovzduší. Zlepšení situace naměřila mnohá území na zeměkouli, ale až se vrátíme k běžnému životu, tato výjimka rychle zmizí. Samozřejmě se všichni těšíme, jak usedneme do svých vozů, aby nás dovezly k rodinám, které jsme dlouho neviděli, a vrátíme se k obvyklému shonu, na nějž jsme zvyklí. Ještě to bude chvíli trvat, ovšem je tu možnost, že v budoucnosti budeme více myslet na sebe, na přírodu a životní prostředí vůbec. Pořádně to s námi zalomcovalo.

Nic však nebrání tomu, abychom v tomto mezidobí úvah a nuceného zastavení svá auta vypucovali od základu a doplnili to, co v nich schází. Je fakt, že auta potřebujeme na cesty nezbytně nutné, a pak se stávají našimi věrnými společníky i prostředníky k radostem a zážitkům.

Velký výběr autopotřeb, nářadí a doplňků naleznete v galerii pod článkem a na našem e-shopu.

Hever nepatří v současné době k samozřejmé výbavě nového vozu. Dnes dostanete jen soupravu na opravu pneumatik, ale ta rezervní kolo nenahradí. Pokud se nechcete spoléhat na asistenční služby a umíte si v terénu poradit, pak se vybavíte nejen rezervou ale i potřebným heverem. Nůžkový hever s maximální nosností 1,5 t má odolný podstavec zajišťující stabilitu při zdvihání. Kvalitní závitová tyč odolá vysokému zatížení a výška zdvihu 100 - 365 mm je více než dostatečná nejen pro domácí použití, ale i pro nouzové situace na cestách: NŮŽKOVÝ HEVER, nosnost 1,5 t.
Vyhřívaná sedadla patří k příjemné automobilové výbavě. Pokud je váš vůz nemá, je tu snadná pomoc díky speciálnímu vyhřívanému potahu se zesílenou konstrukcí. Jeho tvar a velikost je univerzální a jde použít i na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradlech předních sedadel. Napájení zajišťuje 12V konektor do zásuvky automobilového zapalovače. Díky zabudovanému termostatu nastavíte požadovanou intenzitu tepla a dále si jen užíváte příjemné cestování: UNIVERZÁLNÍ POTAH SEDADLA S TERMOSTATEM 12V COMFORT.
Cestování s vaším chlupatým kamarádem nemusí být spojeno s následným úklidem vozu, když sedadla ochráníte rozměrným autopotahem. Potah se dobře udržuje díky hladkému koženkovému povrchu. Stačí ho jen vyklepat a otřít: OCHRANNÝ POTAH PRO MAZLÍČKY, 100% eko kůže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.