PRAKTICKÁ I VESELÁ ZÁDVEŘÍ

ZÁCLONKY Z BAVLNĚNÝCH UTĚREK
30.4.2020
5 TIPŮ NA VÝROBU MEDU A MEDOVÉ DOBROTY
5.5.2020

Bouchající okna nebo dveře mohou způsobit malér. Jarní průvan je příjemný, ale občas je třeba ho usměrnit.

K pěknému zádveří patří čistota a mnohdy i trocha vtipu. Málo platné, vstupní prostory jsou vizitkou každého majitele bytu či domu. I v případě, že disponujete jen úzkou a malou předsíňkou, kde není mnoho místa pro nábytkové prvky, je třeba najít trochu osobitosti, která se ostatně projeví v dalších prostorech. Ať je to vaše představa o jednoduchosti, eleganci, určitém konkrétním stylu, nebo dáte jen tak najevo veselou rohožkou, že jste spokojená rodina, prozradíte o sobě mnohé hned za vstupními dveřmi.

Hezkými stylotvornými prvky jsou i textilní zarážky za dveře. Jsou mobilní, takže je lze přemístit, kam je třeba. Dostatečně ochrání lak dveří, stěny od nechtěně zabořených klik, nebo zabrání rozbití oken při průvanu a dlouhodobém větrání.

ROHOŽKY Z KOKOSOVÉHO VLÁKNA

17803_rufus-violet-paillasson-40×60-detoure_eshop_z1 (2)
Například barevná obrázková rohožka o vás prozradí, že nejste žádní škarohlídi. Pro letošní jaro jsme jich nachystali hned několik, s rozmanitými a veselými motivy. Rohožky jsou zhotoveny z přírodního kokosového vlákna a na rubu opatřeny gumou, takže nekloužou a dokonale očistí vaši obuv.

MALÝ KOBEREC PRO PŘECHODOVOU ZÓNU

54092_img_4267_eshop_z1
Rohožka před dveřmi je nutností, ale i za nimi si vybudujte tzv. mokrou zónu - je to prostor vymezený například malým kusovým kobercem, na němž zanecháte mokrou nebo zaprášenou obuv. Tohle šikovné opatření zadrží spoustu nečistot, které se nedostanou dále do prostoru. Malý koberec (zde model Icona) jde dobře udržovat, ale i tak si pro něj zvolte některou z neutrálních barev, které okamžitě neprozradí zašpinění.

....TADY HLÍDÁM JÁ

zadveri1
- A NEDOVOLÍM DVEŘÍM SE ZABOUCHNOUT A OKNU PRÁSKNOUT!
Kočičí ostraha je i nenápadným způsobem, jak mít pod kontrolou dětský pokoj díky pootevřeným dveřím. V galerii pod článkem objevíte další variantu zarážky v podobě plyšového pejska. Tyto novinky naleznete v sekci praktických pomocníků do domácnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.