POZVÁNKA DO VÁNOČNÍHO KATALOGU

4 VYDATNÉ PODZIMNÍ VEČEŘE
10.10.2017
JAK NA POUTKA NA RUČNÍKY
12.10.2017

Právě vyšel náš vánoční katalog plný inspirace pro zahřátí, k zachumlání i pro radost. Jakkoli se bráníte představě blížících se svátků, je víc jak rozumné, rozložit si přípravy i veškeré investice do těchto dvou měsíců. Celým obdobím projdete úplně hladce a ještě si užijete podzimní atmosféru.

Mnozí z vás už na katalog čekají. Protože víte, že vybrat si dárky v pohodlí domova, je příjemné. Přinejmenším neuděláte žádné ukvapené rozhodnutí, jako v obchodě naplněném k prasknutí, kde vás vždycky honí čas.

Letošní nabídku vám s veselou přináší jezevčík Robin, který se právě stal televizní hvězdou. Vybojoval si privilegium sedět na rodinné sedačce (které se teď už s novými napínacími potahy nic nestane) a rád vám předvede na videu, jak si prožil svůj příběh. Každá rodina má svůj příběh, a její členové své vlastní sny. A ty se mohou splnit právě o Vánocích…

K výběru dárků patří v tento čas i pilné vylepšování domácností, takže si vyžádejte svůj vlastní katalog, nebo zalistujte elektronickými stránkami (katalog naleznete hned pod objednávkou). Zcela jistě objevíte celou řadu nových tipů, které se mohou hodit:

  • K nejhezčím dárkům patří takové, které souvisejí jen a jen s Vánocemi. Mají typickou barevnost se symboly hvězd a vloček, jsou třpytivé, nebo připomínají hřejivou pleteninu, i když se třeba jedná o potisk porcelánu. Mohou to být drobnosti, jako jsou svícínky nebo květináče, které pokaždé potěší, ale do svátečního můžete obléct třeba i ložnici. Například díky prošívanému přehozu Elizabeth na dvojlůžko, na nějž se snesla celá záplava hvězd.
  • Když už jsme u ložnic, nelze nepřipomenout pohodlné sváteční lenošení. Nabídka oblíbených beránkových souprav se rozrostla o zbrusu nové vzory. Milujete-li kostku a červené barvy, máme je též (vzor Salme). Chlupaté pokrývky, vlasové plédy kombinované pleteninou, to vše se v chladných dnech postará o vaše pohodlí i pohodu vašich blízkých.
  • Při úklidu kuchyně popřemýšlejte, jak bude vypadat vaše letošní sváteční servírování. Nepotřebujete nové efektní nádobí? Brzy vám předvedeme pár lahůdek na módním keramickém talířovém servisu s granitovým dekorem. Jako skvělý dárek se nabízí třeba elektrický mlýnek na kávu, nebo cokoli, o čem víte, že v domácnosti dosluhuje. Pro radost i pro užitek věnujte třeba vlastnoručně vyrobené cukroví. Naaranžujte ho na elegantní misku s dekorem dřeva. Zajímavých možností je mnoho a nemusejí stát pokaždé spoustu peněz.
  • Bytové textilie jsou zastoupeny dekoračními tkaninami s typickými vzory Vánoc. Ubrusy, povlaky na polštářky, záclony, to vše nabídneme se vzorem cesmíny (Poinsettia) nebo v tradiční červené kostce (Snow). Sami sobě udělejte radost tou nejobyčejnější věcí, novou zástěrou. O svátcích ji jaksepatří využijete.
  • Hledáte dárky pro starší generaci? Vyberte třeba pohodlnou domácí obuv, masážní krémy, dárkovou kazetu čajů nebo vtipnou ohřívací láhev schovanou ve svetříku.
  • A co přináší Robin? Samozřejmě zbrusu nové modely napínacích potahů na pohovky. Ten, který si vybrala jeho rodina, se jmenuje Roma a tento týden ho získáte s výraznou slevou. Také u vás doma může být o svátcích rázem uklizeno, pohovka bez zvířecích chloupků – a hlavně – bez zákazů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.