POLŠTÁŘKY Z BERÁNKŮ POMOHOU OD ÚNAVY

VÝPRODEJ * VÝPRODEJ * VÝPRODEJ
4.1.2018
ANANASOVÝ KOLÁČ A PORCOVÁNÍ ANANASU
8.1.2018

ornament_01

Zima je v plném proudu a brzy na sobě pocítíme únavu a následky nedostatku slunečního svitu. Nejvyšší čas zvýšit příjem vitaminů a začít pořádně odpočívat.

Pokud jsme u těch vitaminů, pak doporučuji konzumovat oranžové plody kaki. Látky v něm obsažené zklidňují nervový systém, posilují imunitu a působí preventivně proti rakovině a kardiovaskulárním onemocněním. Tohle ovoce se pomalu propracovává do našeho podvědomí, což mi připomíná, že bych z něj měla něco připravit. Jeho pozitiva jsou pro naše těla víc jak přínosná. Přidáte-li k tomu pobyt na čerstvém vzduchu, protože být aktivní, znamená být živý, a podaří-li se vám chodit včas spát, tedy alespoň ve většině případů, uděláte pro sebe v zimních měsících docela dost. Nicméně naučte se odpočívat i ve dne. Důležitou součástí odpočinku, je zateplení. Teplo uvolňuje unavené svaly a působí na naši psychiku, jako pohlazení. Okamžitě navozuje pocit uvolnění.

Někdy v polovině listopadu jsem se věnovala naší nabídce beránkových dek a souprav s povlaky na polštáře. Úplně jsem zapomněla na důležité pomocníky – na relaxační a podpůrné polštářky, díky nimž ulevíte své šíji nebo bedrům. Mnozí z nás mají po pracovním dni za sebou hodiny sezení nebo naopak stání. Dopřejte si domácí pohodu, jak jen to jde. Patří k ní uklizený prostor (ano, nedá se nic dělat, vždyť znáte ten příjemný pocit, když je vše urovnáno), nejútulnější kout v bytě – a třeba kousek dobrého koláče.

Další článek naleznete zde.

ornament_02

beranek1

RELAXAČNÍ POLŠTÁŘEK

Je zhotovený z hřejivého a pracího mikrovlákna a výborně uleví šíjovým svalům (viz úvodní foto) i bedrům. Používejte ho i na pracovní židli při dlouhém sezení. Ale nejlepší je lenošení s knížkou. Myslím, že si poradíte; nicméně polštářek pořiďte každému členovi domácnosti, dlouho by vám nezůstal…

IMG_7362

PODPŮRNÝ POLŠTÁŘ ZA ZÁDA

Hebký polštář je prošitý do třech částí, takže zaujme potřebný tvar na křeslech i pohovkách. Pořídíte-li si k němu ještě hřejivou deku, budete se cítit jak v sedmém nebi. Veškeré materiály jsou prací, takže jejich údržba je jednoduchá.

Shonu bylo o svátcích víc než dost. Je čas na odpočinek. Což si tak dopřát víkend plný hebkého tepla!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.