POLŠTÁŘE S DÁRKOVOU VÁNOČNÍ AMBALÁŽÍ

HORKÁ KRÉMOVÁ ČOKOLÁDA S PERNÍKOVÝM KOŘENÍM
15.11.2018
6 NÁPADŮ JAK ZAČÍT ADVENT
20.11.2018

Hledáte typicky zimní dárky? Rozhlédněte se mezi nabídkou polštářků, protože těch není v žádné domácnosti nikdy dost. A pokud nemá být povlakům po svátcích odzvoněno, pořiďte takové, které v tuto chvíli přiblížíte Vánocům alespoň vtipnou ambaláží.

Polštář je takový poslušný dárek. Pěkně drží tvar, ale pokud ho pořídíte i s výplní, je docela rozměrný, a zas tak dobře se nezabalí. Nechte ho dýchat tak jak je. Pod vánočním stromkem bude vypadat perfektně. Jen ho trošku doaranžujte stuhami a drobnými dekoracemi, které obdarovaného potěší. Mohou to být vánoční ozdoby, zimní přívěsek na tašku, malý plyšový kamarád... 

Je docela rozumné pořídit dekorační povlaky i s polštářovou výplní. Přece jen se nemusíte trefit do správných rozměrů. Vhodné dárky naleznete i v nabídce dětských polštářků s tvary různých pohádkových postav i zvířátek. A v ne poslední řadě můžete věnovat i něco praktičtějšího - podpůrné polštáře za záda, do postele i do křesel, anatomické i relaxační polštáře. Většinu z těchto dárků lze místo pracného balení jen zajímavě dozdobit. 

CO BUDETE POTŘEBOVAT NA DÁRKOVOU AMBALÁŽ

Vycházejte z dekoru samotného polštáře, nápad se najde okamžitě. Sametový povlak, s kterým jsem pracovala, má pěkný motiv vystřižený ze starého herbáře (s názvem Náprstník, 45 × 45 cm, 149 Kč). Je to dekor, který bude domácnost provázet po celý rok, a v podstatě postrádá typický vánoční náboj. Zcela jednoduše ho dodá pár slavnostních prvků. Pořiďte si:

  • zlatou tvarovací stuhu se zatkaným drátkem v okraji
  • svazek červených bobulí (z nabídky květinářství)
  • vánoční ozdoby ve tvaru ptáčků na skřipci
  • vhodnou výplň 

K polštáři se hodí věnovat něco navíc. Opět vycházejte z dekoru. K povlaku s módním geometrickým vzorem přidejte třeba parfém ve vhodné ambaláži, jiný dárek vsuňte pod mašle dětského polštářku, nebo k povlaku pro -náctileté. S tím už si určitě poradíte sami. Výplň do povlaku by měla být vždy o pár centimetrů menší, ale dostatečně naplněná, aby se povlak pěkně vypnul a nemačkal se. U sametového povrchu látky z polyesterových vláken se toho obávat nemusíte, povlak bude vypadat stále upraveně. Polštář převažte stuhami a vytvořte velkou mašli. Díky kovovému drátku v okraji stuhy zůstane plastická a dokonale natvarovaná. Přidejte ozdoby a drobný dárek, a vánoční dárek je hotov. 

K nejvřeleji přijímaným dárkům patří v zimě vše, co hřeje. Deky, plédy i polštáře z materiálů s vlasem, potěší úplně každého.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.