POLŠTÁŘE A PODHLAVNÍKY NA LENOŠENÍ I PRO ZDRAVÍ

PODZIMNÍ SVÍCEN A KOBEREC JAKO FENOMÉNY ÚTULNA
4.10.2018
UŽIJTE SI PODZIMNÍ ZAHRADU
9.10.2018

Podpůrné, zateplující, anatomické i dekorační polštáře se objevují v postelích naprosto pravidelně. Do dětských postýlek zavítají nejčastěji hrací tvarované polštářky, které jsou hygieničtější variantou pozdějších plyšáků.

Polštáře jsou synonymem pohody a už jen pohled na ně vybízí k odpočinku. I těm nejmenším, kteří tráví v postýlkách nejvíc času, je příjemný dotyk měkkého mazlíka.

Kromě pohodlí a estetických hledisek existují pro výběr polštářů i vážnější důvody. Speciálně tvarované anatomické polštáře ulevují páteři, šíjovým svalům, mírní bolesti křečových žil a celkově přinášejí nohám odpočinek po celodenním shonu. Řadu z nich naleznete v nabídce našeho e-shopu, a když už budete u vylepšování svých ložnic, nezapomeňte mrknout na přehlídku kvalitních prostěradel a ložního prádla vůbec.


ZŮSTAŇME CHVÍLI U DĚTÍ...

podhlavnik2
Pro ty úplně nejmenší je po mámině náruči největším zázemím postýlka. Měkký polštářek, který vytvoří zábranu světlu a ochrání hlavičku před hranatými zábradlím, zde vůbec není k zahození. Svému děťátku můžete pořídit jen barevný povláček na polštář, nebo rovnou polštářek vytvarovaný podle tělíčka pohádkových postaviček a zvířátek. Máme jich celou řadu, podívejte se do galerie pod článkem. Dáte-li přednost zvířátkům, pak k některým nabízíme také hebké deky se stejným dekorem (sady HAPPY PETS). Do auta se zase hodí kruhové polštářky pro oporu záhlaví.

...A JEŠTĚ NĚCO PRO PÁNY KLUKY

podhlavniki
Pro větší děti představuje postel hřiště na řádění. Stráví tu mnoho času a tak ji vybavte tak, aby zapadla do aktivního prostoru dětského pokoje. Polštáře s oblíbenými dopravními prostředky nebo s obrázky z animáků jsou určitě dobrou volbou.

OPORA NÁHRADOU ZA KŘESLO

img_0216_52671_eshop_z2
Pokud patříte k vášnivým čtenářům, případně se neobejdete bez notebooku v posteli, pak si pořiďte polstrovaný polštář s područkami. Oceníte ho i v tom případě, že jste si pořídili lůžko s pevným dřevěným čelem či dokonce s trubkovou konstrukcí. Polštáře po ní nezřídka kloužou, o dlouhodobém pohodlí ani nemluvě. Polštář vám pomůže také při sezení v hlubokém křesle, v kterém nemáte pohodlnou pozici.

POLŠTÁŘ PRO SPANÍ NA BOKU

93444_52450_a_cmyk_z2
Anatomicky tvarovaných pomůcek je celá řada. Využíváme je v okamžicích když nás něco bolí, jsme-li déle upoutaní na lůžko, při rehabilitaci, ale také pro dlouhodobou oporu těla ve spánku. Například ergonomicky tvarovaný polštář pro spaní na boku (viz galerie pod článkem) zajistí krčním obratlům optimální polohu a umožní vám klidný a nerušený spánek. Polštář je vyplněn antialergickým polyesterovým vláknem a je opatřen potahem z mikrovlákna, který lze pravidelně prát. Podpůrné polštáře a podhlavníky mají mnoho tvarů podle toho, kde mají vaše tělo podpořit. Existují speciální polštáře pod nohy, pro maminky na kojení a pod., a jejich pořízení se vyplatí i při krátkodobém používání. Vše, co může prohloubit a zkvalitnit váš odpočinek, je na místě.

4 Comments

  1. miloslava kuncová napsal:

    DOTAZ

    mám natahovací potah na křesle a pořád se při sezení shrnuje. Nabízíte ještě pomůcku, která by tomu zabránila?
    díky,m.k.

  2. Jana napsal:

    Paní Kuncová,
    shrnování potahu zabrání upevňovací váleček. Prodává se v délce 150 cm/39 Kč, a zastřihnete si ho do potřebné délky – podívejte se zde: https://www.decodoma.cz/Upevnovaci-valecek-na-elasticke-potahy.html. Objednat si ho můžete i telefonicky. Mám s ním dobrou zkušenost. Váleček je třeba zatlačit co nejhlouběji do prostoru mezi sedákem a opěrákem.

  3. Adriana napsal:

    Dobrý den. Ráda bych se vás zeptala, jestli máte tyto polštáře https://www.mkluzkoviny.cz/polstare/ ve velikosti 50×50 ?

  4. Jana napsal:

    Paní Adriano,
    je mi líto, ale tuto velikost polštářů na skladě nemáme. Pokud by vám šlo pouze o výplň do povlaků ve velikosti 50 x 50 cm, pak mohu doporučit následující: https://www.decodoma.cz/Nahradni-vypln-do-polstarku-50-x-50-cm-2-ks.html, 2 ks výplní stojí 229 Kč. Jinak mě napadá, že pokud nemáte ráda povlak hodně vycpaný, pak do povlaku 50 x 50 většinou lépe padnou polštáře 45 x 45 cm. Možná to stojí za zkoušku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.