PLÁŽOVÉ OSUŠKY K VODĚ, NA ZAHRADU I DO KOUPELEN

PRÁZDNINOVÁ PARÁDA OD VODY
27.6.2018
KOUZLO OKENNÍCH LEMOVEK A ZÁVĚSŮ
2.7.2018

Zabalte se od hlavy až k patě do plážové osušky. Je právě tak velká, aby krásně zahřála, nebo vymezila vaše místečko na prosluněné pláži.

Když balíte na dovolenou, je to pořádná hromádka navíc, ale v žádném případě osušky nenechávejte doma. Každý má přece tu svou zamilovanou. Děti zaručeně potěší lezoucí blázniví krabi či sveřepý pirát, k letní náladě přispějí prázdninové výjevy se surfy, mušlemi a ananasy, a dáte-li přednost eleganci, pak se rozhodněte pro proužky nebo pro azurové želvy. Máte-li na mysli spíše módní směry, pak tu jsou černé tóny a ikonická lebka. Rozhodně je o čem přemýšlet. Na našem e-shopu právě vrcholí froťákové léto!  


VTIPNÉ DĚTSKÉ MOTIVY

osusky1
Dětská plážová osuška s lezoucími kraby je ideální pro letní období. Je dostatečně velká (70 x 140 cm) pro řádění u vody i pro perfektní zabalení celého těla po koupeli. Vysoká gramáž 320 g/m2 zaručuje vynikající savost. S veselými dekory k nám přichází belgická firma Jules Clarysse, která je jedním z největších evropských výrobců bytového a hotelového textilu. Užijte si s dětmi pohodlí, které osušky nabízejí. A kdybyste zatoužili po polštářcích, máme spoustu odstínů jednobarevných povlaků s odšitými okraji. Dvojice polštářků vás přijde na 199 Kč.

ZMRZLINOVÝ DEKOR PRO MALÉ I VELKÉ

002
Tuto osušku jsem si oblíbila nejvíc. Možná vás také chytne. Co víc připomíná rodinné prázdniny u vody, než kornouty se zmrzlinou. Hned jsem jich pár naplnila, a vy si můžete na nové osušce pochutnat na ledové ovocné dobrotě (viz rubrika Recepty). Rozměrná osuška Nanuky je zhotovená ze 100% bavlny se smyčkovou úpravou na rubové straně. Výborně saje, rychle schne a vyperete ji na 40 °C.

ELEGANTNÍ OSUŠKY V MÓDNÍM TRENDU

52927_2_z3
Do koupelen a dospělým jsou určeny ještě větší osušky - s rozměry 90 x 170 cm a dokonce 100 x 180 cm. Žákárová úprava textilu má vysoký a hebký vlas, který vám bude příjemný na dotek. Na výběr je celá řada elegantních dekorů vycházejících ze současných aktuálních trendů. Nechte se hýčkat u moře i doma v koupelně, kde se osušky stanou nepřehlédnutelným doplňkem. Malou ukázku dalších modelů naleznete v galerii. Užijte si s nimi bezstarostné léto!

2 Comments

  1. NARIETOMANOVA napsal:

    PROZATÍM BEZ KOMENTAŘENARIE

  2. Jana napsal:

    Paní Marie,
    děkuji za váš zájem a přeji fajn víkend!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.