PESTRÉ RUČNÍKY A OSUŠKY K VODĚ

5 TIPŮ NA OBLÍBENÉ SLANÉ KOLÁČE
14.7.2020
DÁRKY S VŮNÍ LEVANDULE
16.7.2020

Poležení u vody se bez měkkých ručníků a rozměrných osušek neobejde. Když je chladno, na chvíli se do nich zachumlejte.

Letní taška se sbaleným ručníkem a nafukovacím míčem, to je sympatický symbol prázdninového léta. Ale ručníky vlastně používáme mimo dům neustále - nosíme je do sauny, do tělocvičen, k vodě. Koupací osušky se dělají tak velké, že si z nich na pláži vytvoříte svůj soukromý ostrůvek. Ručníky menších rozměrů se zase hodí k bazénu, do zavazadel na cesty i na kolo.  Všechny dnešní výrobky jsou dokonale savé a dokonce luxusní bavlněné osušky Peshtemal můžete využít asi deseti dalšími způsoby - jako pareo, domácí pléd nebo atraktivní ubrus na piknik.

Léto je tady, tak si ho zpříjemněte výběrem pěkného a praktického zboží. Vše potřebné naleznete na našem e-shopu v sekci Bytového textilu.


 

Soupravy ručníků a osušek jsou oblíbené, protože v koupelně nabídnou elegantní soulad. Jednobarevné smyčkové materiály se také hodí k vodě a na sport, protože si vyberete vhodné odstíny k oblečení, a navíc tyto ručníky nepřipomínají intimní zázemí vaší domácnosti. V ne poslední řadě jsou podobné soupravy vítanými dárky. Nabízíme je v kompletech se 2 osuškami a 4 ručníky, svázaných stuhou. Soupravu můžete doplnit koupelnovou předložkou ze stejné kolekce: SADA SMYČKOVÝCH RUČNÍKŮ A OSUŠEK MEXICO, 50 x 100 cm a 70 x 140 cm.
Dětské osušky překypují barvami a obrázky. Musí být veliké, aby se do nich děti mohly schovat před sluncem nebo chladem, pro malé děti jsou ideální osušky s kapucí. Jako většina věcí v dětském prádelníku, také ony by měly s dětmi růst, a tak je časem vyměníte třeba za dospělácké pruhy: PLÁŽOVÁ OSUŠKA PIRÁT, 70 x 140 cm, 100% bavlna.
Multifunkční osušky peshtemal jsou utkány z turecké bavlny vytvářející lehkou tkaninu, která je dokonale savá a dokáže pojmout velké množství vlhkosti. Čím častěji budete osušku používat, tím lépe její vlákna změknou. Před prvním praním se doporučuje osušku vymáchat nebo vyprat ve studené vodě. Vlákna se zatáhnou, struktura osušky se zpevní a zvýší se její savost. Při běžném praní použijte program na jemné prádlo a nepoužívejte aviváž, která může poškodit vlákna. Pokud má osuška ručně vázané třásně, nedávejte ji do sušičky, aby se nezacuchaly. Rozměrnou osušku využijete nejen k vodě, ale také jako ubrus, bytový pléd či módní doplněk v podobě parea: BAVLNĚNÁ OSUŠKA PESHTEMAL DAFF, 80 x 170 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.