PASTELOVÉ JARO Z NOVÉHO KATALOGU

5 POCHOUTEK K MASOPUSTU
18.2.2020
ZTRACENÝ JABLEČNÝ KOLÁČ
20.2.2020

Myslet uprostřed chladného února na teplé jaro, je docela příjemné. Hezké pocity vám přivolá náš zbrusu nový jarní katalog.

Představa, že ve svém domově něco předěláme nebo přinejmenším vylepšíme, patří k radostnému plánování. I kdyby přibyla jen nová váza, prostírání k rychlým snídaním, kobereček do koupelny. Vždy se najde maličkost, která dosloužila, nebo už vypadá opotřebovaně. S prvním jarním sluníčkem nás to uhodí přímo do očí.

Zalistujte naším katalogem, je plný příjemných pastelových barev, které se skvěle doplňují a kombinují. Máte-li rádi květinové dezény, najdete je na romantickém ložním povlečení, ubrusech, povlacích na polštáře, praktických záclonách na míru, i na porcelánovém a smaltovaném nádobí. Beránkové soupravy, přehozy a plédy přinesou vlídné teplo do chalup a chat, a možná je čas i na inventuru kvalitního spánku. Matrace s paměťovou pěnou vám pomohou zmírnit bolest zad i kloubů.

Super strečové potahy Niagara na čalouněný nábytek rozšířily okruh jednobarevných odstínů, takže si nelze nevybrat, a protože jaro brzy zaťuká i na dveře vašich zahrádek, mrkněte na pomocníky, kteří vám zpříjemní práci i aktivní odpočinek. Na svém území se můžete pokusit dokonce i o pěstování bedel. Nezapomněli jsme ani na vaše chlupaté mazlíčky, v oddělení Drobného nábytku naleznete elegantní psí pelíšky ve velikosti S-XL. Je opravdu z čeho vybírat.

Elektronický katalog si okamžitě prohlédněte na této adrese, a pokud si chcete zažádat o svůj katalog do schránky, vyplňte objednávkový formulář nacházející se pod elektronickými katalogy, a odešlete nám ho. Přejeme vám příjemné jarní plánování doma i venku!

Zahradní plastový vozík patří k nepostradatelným pomocníkům. S objemem 60 l převeze opravdu spoustu zahradního odpadu, ale také rostlin k sázení, zeminy apod. Vozík funguje jako zahradní kolečko, je však podstatně lehčí a dokážete s ním manipulovat jen jednou rukou. Konstrukce i ergonomické držadlo činí náklad o mnoho lehčím než ve skutečnosti je; snadno tedy odvezete i těžké dřevo či štěrk. Vozík je vyroben z velmi kvalitního plastu odolávajícímu všem povětrnostním vlivům: ZAHRADNÍ VOZÍK, PLAST, váha 2,6 kg.
Pelíšek Alík je jen jedním modelem z nabídky šikovného českého výrobce. Ručně šité pelíšky s polstrováním z fleecu nabízejí komfortní a teploučké místo pro vašeho pejska. Podívejte se na ostatní barvy a dezény, určitě vyberete svému kamarádovi zázemí přesně na míru. Pelíšky jsou vyrobeny ve velikostech S až XL, jsou bavlněné, uvnitř s výplní dutého vlákna, takže je kdykoliv snadno vyperete. Každý pelíšek je vybaven nepromokavým dnem a vyjímatelným oboustranným polštářem. Aby nedošlo k nerovnoměrnému rozmístění výplně při používání či po vyprání, pelíšek je v několika místech prošitý: RUČNĚ ŠITÝ PELÍŠEK ALÍK, ve 4 velikostech.
Víte, že převážet křehké pokrmy je docela obtížné. V dvoupatrovém boxu to jde skutečně dobře. Sladká a slaná jídla lze od sebe oddělit, ale můžete samozřejmě využít také jen jedno patro a box podle potřeby snížit. V boxu převezete pohoštění na návštěvu a pohodlně ho využijete při pikniku v přírodě: STYLOVÝ BOX S PRŮHLEDNÝM VÍKEM, vel. 41 x 29 cm.
Bavlněná ložní povlečení to v našich ložnicích stále vyhrávají na celé čáře. Proto i výrobci hýří nabídkou vzorů a barev. Letošnímu jaru budou nejvíce slušet romantické rozkvetlé dezény. Růžové magnolie jsou jen malou ukázkou, do jaké svěžesti se může vaše ložnice proměnit. Barevný dekor má pod sebou bílý podtisk, což ve výsledku vytváří dojem imitující žakárové tkaní: BAVLNĚNÉ POVLEČENÍ MAGDALENA, ve standardní i prodloužené délce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.