OSLAVTE SPOLEČNĚ DEN DĚTÍ

PRÁVĚ KVETE ČERNÝ BEZ
28.5.2019
SVÍČKY S KORÁLKOVÝM DEKOREM
30.5.2019

Letos vychází Den dětí na sobotu, takže bude dostatek času rozložit zábavu klidně na celý víkend! Měli byste mít v rukávu nějaké to překvapení...

Může to být pozvánka do ZOO, rodinný výlet na některou z rozhleden, cesta vláčkem za památkami a tisíc dalších akcí, které se odehrávají ve vašem okolí. Ale také můžete dětem dovolit pozvat si kamarády a vymyslet jim zábavu, a jednoduché pohoštění. Doporučuji osvědčenou výzbroj v podobě barevných igelitových ubrusů, papírového nádobí, fůry kelímků a ubrousků, velké role papíru na malování a hry, a sady pastelek. Do prostoru přibližte všechny odpadkové koše, co doma máte, a ráno se odhodlaně vrhněte do kuchyně.

Ideální je, když večer připravíte několik pomazánek do lednice. S ránem napečte mísu muffinů (pomůže vám šikovný koblihovač), namažte fůry toustů dozdobených zeleninou a připravte domácí limonády. Dokážete-li zamhouřit oči nad špízy z ovocných bonbonů (viz níže), pak jimi korunujte stůl, a pakliže vlastníte výrobník želatinových bonbonů, větším dětem nachystejte zábavu v podobě vlastnoruční výroby gumových medvídků.

Užijte si hezký víkend a schází-li vám něco do domácnosti, zboží vám do víkendu zašleme.

Snídaňová sada s dekorem dortíků udělá vašim dětem radost. Obsahuje hrnek s podšálkem a dezertní talíř. Nádobí využijte i při dětské party, kde hezky dozdobí stůl prostřený papírovými talířky a kelímky. Pokud se pustíte do výroby bonbonových špízů - jak na to, zjistíte v dalším článku (proklik obrázkem): PORCELÁNOVÁ SNÍDAŇOVÁ SADA DORTÍKY, 3 díly, 229 Kč.
Nanuky z kokosového mléka jsou jen malou ukázkou toho, jak zužitkujete zásoby mraženého ovoce, ale především vyrobíte svým dětem dobrou domácí zmrzlinu bez barviv a konzervantů. K výrobě nanuků existuje celá řada plastových a silikonových tvořítek, na špejli i bez, a do mléčných směsí lze přidat ingredience, které vaše děti milují. Mraženou pochoutku nachystejte pár dní dopředu (3 recepty naleznete v článku, proklik obrázkem) a pak už se jen těšte na radostný jásot: PLASTOVÁ TVOŘÍTKA NA ZMRZLINU, 6 ks 89 Kč.
S výrobou medvídků a další žoužele jsem se docela vyřádila (viz video, proklik obrázkem), a tak si myslím, že se stejně tak dobře budou bavit i vaše děti. Speciální výrobník bonbonů se snadno ovládá a nehrozí při něm žádné velké nebezpečí. Větší děti si s vaším dozorem mohou pamlsky připravit samy. Bezvadně je zabavíte a ještě si každý dětský návštěvník odnese výslužku domů: VÝROBNÍK 4 DRUHŮ ŽELATINOVÝCH BONBONŮ, 799 Kč.
Velká sada na kreslení i malování se ukrývá ve 3 zásuvkách a originálním balení ve tvaru domečku. Sada čítající 40 dílů obsahuje 12 voskových pastelek, 12 klasických pastelek, vodové barvy, tužku, gumu, ořezávátko a lepidlo na drobné práce s papírem. Zkrátka vše, co je třeba mít po ruce při zábavě plné fantazie: VELKÁ SADA NA KRESLENÍ, 299 Kč.
Usínání v náruči pohádkových hrdinů a zvířátek děti baví. Nějak ochotněji se pak zachumlají do postýlek, tak jim určitě pořiďte povlečení na lůžkoviny, jaké si přejí. Může to být hezký dárek k narozeninám i překvapení k svátku dětí. Na našem e-shopu naleznete věrné fotopotisky, obrázky z oblíbených animáků a pro větší děti plejádu log hokejových a fotbalových týmů: BAVLNĚNÉ POVLEČENÍ CARS, 699 Kč; DĚTSKÉ POVLEČENÍ Z KOLEKCE PRASÁTKO PEPPA, George Pirát, 595 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.