OPTIMISTICKÉ TIPY Z LETNÍHO KATALOGU

7x JARNÍ DEKOR PRO RADOST
7.4.2020
koláč vejce
ZELENÝ VAJEČNÝ KOLÁČ Z LISTOVÉHO TĚSTA
9.4.2020

Hledět pozitivně do budoucnosti  je v tomto čase víc jak nutné. Všichni chceme překonat ve zdraví současnou tíživou situaci a vrátit se ke spokojenému životu.

Jaro je v plném proudu, ale přesto už je tu náš zbrusu nový Letní katalog. Je tu proto, abyste mysleli na příjemné věci a zabavili se plánováním, například úvahami, co budete v létě dělat. Letošek už zůstane poznamenaný vším, čím procházíme - nelehkou ekonomickou situací, komplikovanými podmínkami výuky našich dětí, i starostmi o své blízké. Nakonec i letní dovolené možná zaměníme za pracovní aktivity, abychom dohnali, co jen bude možné.

V rámci dovolených bude třeba zůstat na domácí půdě a kdo má možnost zabavit se na vlastní zahradě či na chalupě, může se věnovat pěstování rostlin i zeleniny a zvelebování svého okolí. Doma máme zase více času na nejrůznější renovace, na dohánění hloubkového úklidu - počínaje malováním a konče tříděním zbytečných věcí, na přetváření dětských pokojů a pod. Vše nahrává rodinnému životu, pohodě a pospolitosti.

Možná, že máme právě teď tu nejlepší příležitost, zamyslet se nad vším, co má v našich životech největší cenu. Pokud můžeme z decoDoma přispět do vašeho života alespoň drobnou radostí, rádi tak učiníme.

Novinky z Letního katalogu si můžete prohlédnout buď formou elektronického katalogu, nebo vám katalog zašleme do schránky po vyplnění formuláře.

Balkonovou zástěnu máme ve dvojím provedení - s dekorem kamenné zdi nebo s listy. Jedná se o hodně pevnou plachtu z neprůhledného PVC, která vám poskytne ničím nerušenou relaxaci. Plachtu upevníte pomocí kovových ok a lanka obtočeného kolem zábradlí. Pevný materiál odolá všem povětrnostním vlivům a na balkonové konstrukci můžete ponechat zástěnu celoročně: BALKONOVÁ ZÁSTĚNA KAMENY nebo ZELENÉ LISTY, rozměr 500 x 85 cm, PVC.
Rodinné povlečení OLIVIA oblékne vaši ložnici naráz a nebudete se muset zabývat laděním prostěradel a lůžkovin. Komplet totiž řeší najednou i napínací prostěradla a povlaky na malé podpůrné polštářky. Toto povlečení je vyrobeno z hebkého broušeného mikrovlákna s jemným sametovým povrchem vhodným pro alergiky. Velkým benefitem je to, že tkaninu není třeba žehlit: MIKROVLÁKNOVÉ LOŽNÍ POVLEČENÍ OLIVIA ve standardní délce 140 x 200 cm, sada 8 kusů.
Možná, že letos budeme daleko víc vařit, sušit a zavařovat na zimu. A s tím souvisí pilné pěstování, které je pro mnohé z nás potěšením a velkým koníčkem. Ovocné a zeleninové produkty, které s láskou opečováváte, je třeba uchránit před přírodními vetřelci a nevlídností počasí, a k tomu vše potřebné naleznete na našem e-shopu v sekci Zahrada a kemping. Co se týká vašich namáhaných zad a unavených končetin, nabízíme ochranné masti, čisticí gely, speciální rukavice, praktické holínky a další šikovné pomocníky, s nimiž se lépe pracuje. Ne posledním z nich je plastový vozík, s nímž přemístíte i 60 kg nákladu, kam je třeba: ZAHRADNÍ PLASTOVÝ VOZÍK, 62 l.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.