OBRÁZKOVÉ POVLEČENÍ JAKO PRIMA TIP NA VÁNOČNÍ DÁREK

JAK NA EKOLOGICKÉ PRANÍ
20.10.2020
ORGANIZÉR NA ŠPERKY A MAGNETICKÉ NÁRAMKY
22.10.2020

Potřebujete tip na milý osobní dárek? Poohlédněte se po obrázkovém povlečení. Možná mezi vzory naleznete takový, který obdarovaného potěší...

Víte co, nebo kdo je Tlapková patrola? Já také ne, ale vaše děti určitě ano; a možná si moc přejí mít své kamarády po boku i při večerním usínání. I my, hluboce dospělí, se můžeme příjemným způsobem přiklonit k nedospělosti, a popřát si ve své ložnici milované obrázky pana Lady, mořské vlny nebo běžící koně. Všechny tyto obrázky reflektují naše pocity, zájmy, vzpomínky i kouzlo bezstarostného dětství.

K obrázkovému ložnímu prádlu patří kreslené postavičky, animáci i dokonale reprodukované foto potisky zvířat nebo přírody, ale především k němu patří kvalita textilií. Současné technologie ochrany přírodních vláken i hebká mikrovlákna, nám nabízejí snadnou údržbu povlečení, zahrnující praní a žehlení, kterého tyto materiály potřebují stále méně. S veselým dárkem tak věnujete i radost z užívání.


 

Není nijak určující, že ložní prádlo s roztomilým štěnětem patří pouze do dětských pokojů. Výrobci je hned navrhli pro tradiční rozměry lůžka, nikoli pro malé postýlky, takže je povléknete na peřinu o rozměru 140 x 200 cm. K povlečení patří nejen povlak na velký polštář, ale také povlak na dekorační polštářek velký 40 x 40 cm. Foto potisk, který vypadá plasticky, nejlépe vynikne na hladkém mikrovláknu, které je maximálně šetrné k pokožce. Měkký a příjemný materiál se snadno žehlí a stále vypadá upraveně. Povlečení s foto potiskem je vhodné prát při teplotě 40 °C otočené na rub a zajištěné zapínáním. Využijte prací prostředek na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel: LOŽNÍ POVLEČENÍ SPÁNEK, mikrovlákno.
Kluci všeho věku, pozor, ložní povlečení s velkoformátovým foto potiskem vás nenechá v klidu. Sportovní téma, které má ve vašich životech své nezastupitelné místo, vstupuje i do vašich ložnic společně s příjemným a prodyšným mikrovláknovým materiálem. Povlečení nabízíme ve standardní délce, a k sadě na jednolůžko patří povlak na polštář 70 x 90 cm, povlak na přikrývku 140 x 200 cm, a povlak na malý polštářek 40 x 40 cm: POVLEČENÍ FOTBALOVÝ MÍČ, mikrovlákno.
Kdo jste navštívili Hrusice, místo, které tak poeticky proslavil Josef Lada svým vyprávěním a obrázky, zjistili jste, že kostelíček není tak docela na kopci, rybníček hastrmana Brčála je pořádně velký a drobátko jinde, louže, na které se klouzal kocour Mikeš s Pepíkem Ševců už zkrátka vyschla, ale docela jistě si zde zavzpomínáte v hospůdce u Sejků na všechny půvabné knížky, které provázely vaše dětství. Pan Lada všechna hezká místa, která miloval, zasadil do jednoho harmonického prostoru, kterým se můžete projít prostřednictvím obrazů a ilustrací, v nichž dnes můžete dokonce usínat ve své ložnici: BAVLNĚNÉ POVLEČENÍ MIKEŠ, přikrývka 140 x 200 cm, polštář 70 x 90 cm, v nabídce také dekor PODZIM a ZIMA.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.