NOVÝ LETNÍ KATALOG

DEKOR PRO VELIKONOČNÍ STOLOVÁNÍ
27.3.2018
OŘECHOVÝ MAZANEC DO FORMY
29.3.2018

Je to tak, ještě jsme se pořádně nezabydleli v jaru, a už tu pro vás máme nový katalog plný léta!

Trošku se dá očekávat, že z letošního jara se skokem ocitneme v létě. Beztak se na něj snažíme už pár dní nařídit svůj vnitřní režim, protože nás popohnal letní čas. A tak si ty (pro mnohé z nás) nepříjemné změny, vykompenzujte listováním v našem katalogu. Možná, že si o velikonočním volnu začnete plánovat prázdninovou dovolenou, a tak se docela hezky vyladíte do představ plných slunce.

Nový katalog na vás opět čeká on-line na našem e-shopu, a pokud si přejete zalistovat papírovým vydáním u šálku horké kávy, rádi vám ho pošleme do schránky.

  • Léto plné změn – každoročně máme jasnou představu o tom, že v létě je víc času a víc se toho stihne. Je to naprosto scestné, nicméně do tohoto času nacpeme případné stěhování, stavební úpravy, malování a podobné náročné aktivity. To vše za cenu ztráty jediného volna – pracně naspořené dovolené, ale jinak to nejde. Slunné dny jsou delší, my po pár dnech nečinnosti trošku odpočinutější, a tak hurá do práce. Větrejte chalupy a chaty, renovujte domácnosti, a pak se odměňte něčí příjemným, například novým ložním povlečením nebo rovnou letními peřinami. Rozhodně přispějí ke kvalitnímu relaxu.
  • Odlehčete jídelníček – V létě to jde docela snadno. Chutě se sbíhají na šťavnaté ovoce, zeleninovými saláty nepohrdnou ani děti i mužská část rodiny. Změňte ve svém stravování, co se dá, tělo se vám radostně odmění dobrou náladou a znovu nabitou energií. Pořiďte si mixér na smoothie, skvělý sekáček na zeleninu, toustér na lehké večeře doplněné pomazánkami. Tyto kamarádské parťáky budete prohánět každý den.
  • Těšte se na zahradní oslavy a grilování – Kdo můžete, užívejte si volné chvíle na vzduchu. A zkontrolujte, zda nepotřebujete doplnit mobilní servírovací výbavu, k níž patří nerozbitné poháry na víno a limonády, zásobník s kohoutkem na chlazené nápoje, papírové tácky a ubrousky, elektrický sekáček na led nebo praktický kartáč na bleskové vymývání sklenic. 
  • Převlékněte domácnost – Aby se letní nálada objevila i ve vašem domově, převlékněte okna do nových květinových záclon, pořiďte si svěží povlaky na polštářky a vázy naplňte květinami ze zahrady. Také křesla a pohovky ochraňte napínacími potahy. Jsou prací, takže si dopřejte světlé barvy a netrapte se tím, že se po nich přeženou děti a domácí mazlíčci vykutálení z trávníků.
  • Přijedou hosté – Pokud vaše domácnost nedisponuje pokojem pro hosty, nic se neděje. Přátelé přece vědí, jak žijete; nejdůležitější je, být pospolu. Vytáhněte skládací přistýlkové lůžko a dejte si záležet na pěkném letním povlečení s proužky nebo květinami. Užijte si vzájemnou pohodu při stolování a dobré náladě.

Šestidílnou melaminovou soupravu z titulní strany katalogu můžete získat za objednávku nad 990 Kč zdarma.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.