NOVÝ HIT OBÝVACÍCH POKOJŮ

PRÁZDNINY ZAČÍNAJÍ ZMRZLINOU
27.6.2017
BEZLEPKOVÝ KOLÁČ MALINÁČ
29.6.2017

Máte rádi změnu? Pak byste si jistě rádi proměňovali interiér podle ročních období, aktuálních trendů nebo prostě jen podle nálady. Jedno řešení tu máme. Začněte od své oblíbené sedačky tvořící dominantu obývacího pokoje, a jednoduše ji převlékněte do nového.

Řeč bude o napínacích potazích, které vám tuto výraznou změnu umožní, aniž byste museli kupovat nová křesla nebo sedací soupravu. Není třeba dodávat, že úspora rodinného rozpočtu bude výrazná.

Napínací potahy se šijí v rodinné firmě Gaico v Itálii nebo ve španělské společnosti Nueva Textura. Vybrat si můžete z více než 60 barev a vzorů ten, který nejlépe padne do vašeho obývacího pokoje. Potahy jsou určeny na různé typy sedacích souprav – například na dvou a trojmístné sedačky, na rohovou sedačku či sedačku s dřevěnými područkami; a na křesla v klasickém tvaru, typu ušáku až po relaxační. Podívejte se do galerie spokojených zákazníků, kteří už mají své potahy doma.


hit1

POTAHY OCHRÁNÍ I ZRENOVUJÍ

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky používané sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, a tak odpadne věčné narovnávání shrnujících se dek. Napínací potahy jsou dokonale roztažitelné všemi směry a lehce se přizpůsobí téměř každému typu sedací soupravy nebo křesla. Obléknete je stejně tak rychle, jako se obléknete sami. Mezi nejoblíbenější dezény patří potahy s výraznou žíhanou strukturou, které naleznete například v kolekci Oceano.

hit2 (2)

PRO DOMÁCNOST S DĚTMI A ZVÍŘECÍMI MAZLÍČKY

Napínací potah je skvělým řešením nejen pro změnu interiéru, pro případnou renovaci, ale zachrání i zbrusu novou sedačku, která vám tak vydrží dlouho pěkná. Pokud to na vaší sedačce žije a máte v domácnosti děti, kočky nebo psy, pak jsou potahy neocenitelné. Původní čalounění ochrání před skvrnami od jídla i pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a vyprat v pračce. Zde i na titulní fotografii jsou potahy z kolekce Universo.

hit3

PROMĚNA BĚHEM 5 MINUT

Už se nemusíte bát světlých barev čalounění. Se snímatelnými potahy si je můžete směle dopřát. Údržba napínacích potahů díky praní v pračce je totiž naprosto jednoduchá. Ideální je pořídit si potahy dvoje; jedny dát do pračky a užívat si změnu s jinou variantou dezénu. Vlevo vidíte křeslo potažené napínacím potahem Infinito. Oproti původnímu čalounění je to opravdu viditelná změna, jejíž  tajemství znáte jen vy. Návštěvy budou překvapeny, jak jste ze dne na den zvládli proměnu své původní sedací soupravy či křesel.

Další informace naleznete v článcích:

3 Comments

  1. Radim napsal:

    Už o tom nějakou dobu uvažuji do obýváku. Máme tam klasický přehoz na gauči, ale to je každou chvílí dole. Tohle je na gumu tak by to mohlo na tom i držet. Máte s tím někdo větší zkušenosti?

  2. Jana napsal:

    Potahy skutečně dobře sedí. Samozřejmě záleží na tvarovém řešení Vaší sedačky. Klikněte si na odkaz „galerie spokojených zákazníků“, najdete ho na konci úvodu k článku. Naleznete tam spoustu fotografií, na kterých je možné zkonfrontovat podobný typ sedačky. Pokud se rozhodnete k nákupu, nic neriskujete. V případě potřeby lze potahy i vrátit.

  3. Radim napsal:

    Díky za recenzi 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.