NOVÉ TYPY RUČNÍKŮ

4 TIPY NA DRŮBEŽÍ SPECIALITY
3.9.2019
ŠVESTKOVÁ KLEVELA Z POKLADŮ NAŠICH BABIČEK
9.9.2019

Ručníky a osušky kupujeme tehdy, když je potřebujeme, což v domácnosti není tak časté, protože dlouho vydrží. Mnohem častěji je pořizujeme jako pěkné dárky.

Je dobré trochu se zorientovat v jejich kvalitách, které nabízejí různě inovovaná složení materiálů. V místnostech, kde provozujeme hygienu, se orientujeme především na účelovost. Ale estetické hledisko je neméně důležité. Současná nabídka atraktivních obkladů stěn, elegantní umyvadla, vany, topná tělesa a další nezbytné zařízení, nás velice rychle vybídnou k tomu, abychom mysleli na výběr barev a detailů, k nimž patří i bytový textil.

Textilie, které si můžete do koupelen pořídit, tak pomohou přeměnit na první pohled strohý prostor v místo plné pohodlí, vyjadřující svůj styl. V sortimentu věšáků, míst sloužících k ukládání toaletních potřeb i rezervních ručníků a osušek, je široký výběr. Pořiďte si na ně dobře přístupné policové systémy, objemné textilní i proutěné košíky, a vytvořte si svou oázu klidu. Koupelna se stane dalším obytným prostorem, kde si přečtete knihu nebo poslechnete hudbu při koupeli.

A až budete hledat velice osobní dárek, vzpomeňte si na elegantní sady ručníků a osušek. Na našem e-shopu jsou připraveny komplety převázané saténovými stuhami, a mohou být rychlým řešením vašeho přemýšlení nad rodinnými oslavami.

Barevnice v nabídce souprav i jednotlivých osušek MARINA, se neustále proměňuje v souladu s módními trendy. V současné chvíli naleznete na e-shopu (proklik obrázkem) nejméně 10 jednobarevných provedení. Jedna sada obsahuje 2 osušky velké 70 x 140 cm a 4 ks ručníků 50 x 100 cm. Sada je vyrobena ze 100% bavlny příjemné na dotek, která díky vysoké gramáži 525g/m2 dobře absorbuje vlhkost. Ačkoliv výrobci doporučují prát ručníky při nižších teplotách, tento materiál snese 60 °C: SADA MARINA, odstín lila, 6 ks, 749 Kč.
Ručníky s bambusovým vláknem se na našem e-shopu nikdy moc neohřejí. Je známo, že přírodní bambusové vlákno je 3x savější než bavlna, přičemž se vypořádá s množením bakterií v použitém ručníku. Tyto vlastnosti oceníte především v koupelnách, v nichž se hůře větrá, a kde hrozí, že mokrá osuška může přijmout nepříjemné pachy. Bambusový ručník zůstane příjemně měkký i po mnohém praní. V tomto případě však nepoužívejte aviváž, která by snížila savost vlákna. Ručníky se složením 70 % bambusového vlákna plus 30 % bavlny, je možné prát na 40 °C: SADA 2 ks BAMBUSOVÝCH RUČNÍKŮ SE ZLATOU BORDUROU, 349 Kč.
Elegantní sada ručníků je ideálním dárkem pro partnery. Obsahuje 2 osušky a 2 ručníky s výraznými strojovými výšivkami, které vhodně doplní koupelnu, kde jsou další zdobné prvky. Pastelové barvy souprav - lososová, béžová, fialová a světle modrá mají odlišné motivy. Jsou zhotoveny ze 100% bavlny, s gramáží 450 g/m2: SADA 4 ks obsahuje 2x osušku s rozměrem 70 x 140 cm a 2x ručník velký 50 x 90 cm, 899 Kč.
O orientálních osuškách PESHTEMAL jsem už psala v létě (proklik obrázkem). Vyzkoušeli jsme je doslova v terénu, a využili je v domácnosti, v zahradě i u vody. Řady barev a jejich typů už na e-shopu značně prořídly, ale ještě je čas vybrat si svůj model, třeba ještě na pozdní dovolenou k moři. Osušky se vyznačují perfektní savostí, jsou tenké a lehoučké, takže je snadno zabalíte do zavazadla, a díky svým velkým rozměrům se do nich celí zabalíte. Bavlněná osuška je díky svým vlastnostem vhodná do sauny i na sport. Materiál perte na 40 °C bez přídavku aviváže, žehlete na střední teplotu a raději nesušte v sušičce, abyste nezničili efektní třásně: OSUŠKA PESHTEMAL DAFF, 80 x 170 cm, 365 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.