NOVÉ TIPY PRO PRANÍ RUČNÍKŮ

5 DŮVODŮ PROČ JE ŽIVOT S ELEKTRICKÝMI SPOTŘEBIČI SNADNĚJŠÍ
2.9.2020
OSVĚŽUJÍCÍ ZMRZLINOVÉ PLOVÁKY
7.9.2020

Ručníky a osušky patří k nepostradatelným doplňkům našich koupelen. Ráno nás probouzejí k životu a večer uspávají.

První ranní kroky nás vedou do koupelny, a i když občas ještě nevnímáme, probouzíme se pod kapkami vody, a saháme po měkkém ručníku. Čím bude vaše probuzení příjemnější, tím spokojeněji usednete k snídani. Ručníky a osušky patří k extrémně namáhaným textiliím. Jsou stále v jednom kole a časté praní jim dává pořádně zabrat. Aby byly dlouho v pořádku, věnujte jim potřebnou péči.

Jistě vám neuniklo, že na našem trhu se stále více objevují prášky na praní a gely pro ekologicky šetrné praní prádla. Pro ručníky, které většinou hýří barvami, jsou určeny přípravky na praní barevného prádla. Právě takové, v biokvalitě, například s českou značkou Tierra Verde i od dalších výrobců, naleznete nově i na našem e-shopu v sekci EKODROGERIE. Vaše ručníky mohou vonět například po přírodním levandulovém oleji. Součástí jemného gelu je i extrakt z mýdlových ořechů, vhodný na praní v ruce i v pračce. Při praní ručníků je důležité, aby prášek nebo gel neobsahoval bělicí složky a praní jste neukončili aviváží. Použijete-li gel v biokvalitě, který prádlo přírodním způsobem změkčuje, budete s výsledkem spokojeni. Funkční látky mýdlových ořechů jsou šetrné k barvě i struktuře textilu a splňují parametry vegan produktu, dobře odbouratelného v přírodě. Informujte se na našich stránkách.

prasky nahled
Pokud své prádlo svěříte výhradně pracím prostředkům domácí výroby, pak základní recepty naleznete v tomto článku (proklik obrázkem).

DECENTNÍ OZDOBNÉ BORDURY

002vyrez
Zdobení ručníků a osušek bordurami patří k decentní klasice, kdy textilie nejsou přezdobené, ale mají svůj styl. Zde ho dokončuje především námořnická barevnost, ale ručníky naleznete na našem e-shopu v módních odstínech pudrové, oříškové a šedé barvy. Čtyřdílná sada DAVOS je určena pro partnery a je rozlišená detaily. Je vyrobena z česané 100% bavlny vysoké kvality s uzavřenými vlákny, která je příjemná na dotek, a díky vysoké gramáži velmi dobře saje. Při praní nastavte teplotu pračky na 40 °C a perte bez aviváže, která snižuje savost.

DÁRKOVÉ SADY RUČNÍKŮ A OSUŠEK

5442153_4251758671073_2_eshop_z2
Šestidílná rodinná souprava CREA je připravena v dárkovém balení. Obsahuje párové osušky a dvě rozdílné velikosti ručníků. Je vyrobena ze 100% bavlny s vysokou gramáží a zdobí ji vysoké bordury s drobnými květy. Vybrat si můžete z 5 atraktivních sytých odstínů.

ŽÁDANÉ ODSTÍNY INDUSTRIÁLNÍCH POVRCHŮ

543905701_img_5331_eshop_z1
Dvojici ručníků FIRUZE z bavlněného froté můžete prát až na 60 °C. Před prvním použitím froté prádlo dvakrát vyperte samostatně v pračce, aby se odstranily nečistoty z výroby, a aby se v osnově pevně zatáhly smyčky. Froté snáší vyšší teplotu i sušení v sušičce. Vyhýbejte se sušení ručníků na radiátoru nebo na přímém slunci. Šedé odstíny patří v současné době k ikonám koupelen. Evokují barvy kamene, betonu, v nejtemnějších odstínech kovů. Dáte-li přednost pastelovým barvám, ručníky a osušky téže značky u nás naleznete v dalších 8 barvách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.