NOVÉ POHOVKY Z PODZIMNÍHO KATALOGU

5 NÁPADŮ PRO UCHOVÁNÍ BYLINEK
29.8.2017
PAPRIKY PLNĚNÉ KOPROVÝM ZELÍM
4.9.2017

A je to tady, opět jsme rozšířili naši i tak dokonale rozpínavou rodinu super strečových potahů na pohovky a křesla všech typů.

Je zcela přirozené, že se většina z nás nechce se svými oblíbenými sedacími soupravami rozloučit. Ale opotřebované a roztřepené potahy jsou skvrnkami na kráse uklizeného bytu. Předzvěst podzimu, která nás pomalu připravuje na to, že se docela s chutí uchýlíme do svých příbytků, s sebou nese i představu vygruntovaného prostoru, ve kterém nám bude po chladnější část roku dobře. A tak přemýšlejte o tom, zda nechcete pohovku a svá odpočivná křesla docela snadno převléknout do nového.

Máme pro vás čtyři zajímavé způsoby, z nichž nebude pracné si vybrat – dva zbrusu nové, a dvě stálice, které už udělaly radost celé řadě domácností:

  1. Potahy ADANA (vlevo nahoře) – přinášejí nejen zajímavou strukturu vzoru připomínající patchworkové textilie složené z různě dekorovaných kousíčků látek, ale také tzv. kapsový systém, který vytváří prodloužené části, jež se zasouvají mezi polstrování. Je to zcela nový způsob, jak svou sedačku kvalitně převléknout. Potahy spojuje vždy jednotná barevnost, takže nehýří různými záplatami, jak je u patchworku obvyklé, a o to jednodušeji si z nových povrchů vyberete.
  2. Potahy ASTRATO (vpravo nahoře) – vytvářejí alternativu stále nejoblíbenějších dekorů Universo (pohovka uprostřed) a Oceano. Povrch tvoří prolínání světlého a tmavého melíru, do něhož vstupují zcela nově i výrazné modré tóny. Celý prostor doslova rozzáří.
  3. Potahy CASTELO (vlevo dole) – s luxusními dekory připomínajícími zámecké tapetové vzory, se budou nejlépe vyjímat ve světlých interiérech, kde jsou v sousedství světle šedé a krémové tóny. Dovolí vám přesně ten dotek světlých barev, které byste si – z praktického hlediska – neodvážili na svou pohovku pořídit. Veškeré potahy jsou totiž prací, a tak si nemusíte dělat nic z jakéhokoli zašpinění.
  4. Potahy GLAMOUR (na křeslech a rohové sedačce) – jsou jednoznačně stálicí bytů, kde je kolem vás přemíra vzorů a barev. Jsou zcela jednobarevné, a tak jejich dobře zvolený odstín vytvoří kýžený kontrast, ale žádnou starost s kombinacemi tapet a vzorovaných koberců.

Vyberte si pečlivě ze všech tvarových variací tu, která je nejbližší vzhledu vaší pohovky a křesel. Pak budete spokojeni nejen s rychlou proměnou svého obývacího pokoje, ale především s funkčností a praktičností zvoleného řešení.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.