NEBE V OBÝVÁKU

6x VEČEŘE PRO BEZVA TÁTU
13.6.2017
DOMÁCÍ VLASOVÁ KOSMETIKA
15.6.2017

Trávit co nejvíce času na čerstvém vzduchu, je víc jak potřebné. Nejen pro naše fyzické zdraví, které vyžaduje aktivitu, ale také proto, že většina z nás málo odpočívá. Relaxace v pohodlném křesle vám znovu pomůže k nabrání ztracených sil.

Balkony, předzahrádky i místečka v závětří zahrad už dávno ožily, a každý okamžik, který můžete věnovat pobytu venku, je blahodárný. Pokud uvažujete o zvelebení svých oddechových prostorů, je právě nejvyšší čas. Věnujme se chvíli posezení pod širým nebem. Každý máme v oblibě něco jiného, takže si vyhovte, jak to jen jde. V prvé řadě se věnujte dětem, protože prázdniny klepou na dveře. Vlastníte-li zahradu, budete mít o starost méně.

  • Děti jsou stále v pohybu a potřebují většinou jen peřinu z trávníku. Prostřete jim na ni piknikovou deku, abyste je ochránily před hmyzem, a těm menším pořiďte stan na hraní. Uvidíte, že to bude jejich nejmilejší místo. Kromě toho jim stan poskytne i tolik potřebné zastínění.
  • Když už je řeč o pohybu, k romantické relaxaci jednoznačně patří houpací síť zavěšená mezi stromy. Stojí pár korun a poskytne vám na léto spoustu pohody. Toto nenáročné zařízení po sezoně smotáte do úhledného válečku, a uklidíte. Mimo jiné, opět uděláte radost svým dětem.
  • Ke komfortnější výbavě patří zahradní houpačka vystlaná polštáři, s baldachýnem nad hlavou. Vydržíte v ní hodiny číst a odpočívat. Možná už ji vlastníte, ale pokud potřebujete nové polstrování, objednejte si ho na našem e-shopu.
  • Sjíždí-li se k vám občas více hostů, pak je dobré mít v zázemí skládací křesílka. Máme jich celou řadu – od zahradních, až po křesla pro rybáře.
  • Skládací překlápěcí lehátka jsou ideální k vodě i na terasy. Jsou rychleschnoucí a vejdou se i do většího kufru auta. Vezměte si své pohodlí i na cesty.
  • Hledáte-li exkluzivní nápady, sedací nábytek do zahrad a k bazénům se předhání v módních tvarech. K novinkám patří například závěsná křesla, která nabízejí zábavu, zastínění i pohodlnou oporu celého těla.
  • Nezapomeňte na kvalitní zastínění. Úlevu od ostrých slunečních paprsků přinesou rozměrné skládací slunečníky. Je naprosto nezbytné chránit si zrak i pleť, ale kromě toho slunečník vytvoří i přívětivou dominantu vaší zahrady.
  • Na balkony a otevřené zimní zahrady se hodí nábytek z ratanu. Často může být velmi subtilní, takže vyhoví i malým prostorům. V sousedství kvetoucích truhlíků a hrnkových rostlin vytváří velmi elegantní zázemí. Tento nadčasový nábytek snese bez problémů i vlhké prostředí a bude vám věrně sloužit mnoho let. Polstrování je možné díky pěkným potahovým látkám donekonečna obměňovat. Je to dobrá investice.
  • Vedle veškerého zahradního vybavení nelze zapomenout na nestárnoucí lavičky. Lavičku si pořizujeme do konkrétního místa, které dotváří architektonický kout v zahradě, nebo u domu. Je to místo, které máte v oblibě, a opakovaně se na něj rádi vracíte. Vytváří zázemí, stabilitu. Obklopte ji pestrými polštářky, přistavte skládací stolek s ledovými nápoji – a léto může začít.

A pokud slunce nadělí proteplený večer, sáhněte pro jistotu po příjemném plédu a odpočívejte pod hvězdami. Co může být krásnějšího…


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.