NAPÍNAVÉ PROMĚNY SEDAČEK

OSTRUŽINOVÝ CLAFOUTIS
29.8.2019
DÁRKOVÉ ZAVAŘOVAČKY + HROZNY VE VÍNĚ
2.9.2019

Pokud se chystáte pustit do proměny obývacího pokoje a zjistili jste, že začne od sedačky nebo křesla, máme pro vás dobrý tip. Pohodlnou a oblíbenou sedačku nemusíte vyhazovat. Stačí ji pořídit nový kabátek v podobě napínacího potahu.

 

Pokaždé, když přijde radostná zpráva, že se něčí stará sedačka převlékla do nového, máme radost. Také ze svých domovů neradi vyhazujeme oblíbené věci… Napínací potah funguje v podstatě jako nové čalounění. Vaše sedačka získá nový a opět krásný vzhled. 

Pokud kliknete na šipku uprostřed obrázku, můžete si proměnu prohlédnout na vlastní oči a podobnou si užít i u vás doma. 

 

S NAPÍNACÍMI POTAHY UŠETŘÍTE!

Ušetříte spoustu času, které by vás stálo hledání stejně pohodlné sedačky.

Ušetříte peníze za novou sedačku.

Ušetříte energii, kterou by vás stál odvoz staré sedačky a přivezení sedačky nové. Naše potahy vám dorazí až domů.

sedacka_1sedacka_2

 NEPOTŘEBUJETE NOVOU SEDAČKU, JEN NOVÝ POTAH

Padnoucí potahy dodají sedačce nový šmrnc. Potahy na sedačku představují úžasnou možnost, jak jí navrátit ztracenou krásu a neutratit za to moc. Vyrobeny jsou z elastického materiálu, díky tomu se mohou dokonale přizpůsobit tvaru jakékoliv sedací soupravy a během chvilky ji přeměnit k nepoznání. Nic se nikde neshrnuje, nic nepřečnívá – potah funguje jako „druhá kůže“ sedačky. Vybírat můžete z více než 30 různých barev a 15 tvarů. Napínací potahy jsou roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se většině tvarů běžně dostupného sedacího nábytku. 

001_stara sedacka002_M

 

SNADNĚJŠÍ ČIŠTĚNÍ, ÚDRŽBA I OPRAVA V JEDNOM 

Přesně to nabízí napínací potahy na sedačky a křesla. Potah tak zakryje potrhané čalounění, nebo skvrny, které už nejdou vyčistit. Až vám vybraný potah dorazí domů, snadno ho umístíte na pohovku sami. Opravdu to není žádná věda. Stejně snadno, jako jdou potahy navléknout, jdou také sundat a vyprat. Vaši starou sedačku promění ve zbrusu novou bez velké námahy. A její údržba už taky nebude noční můrou. S potahy na ní můžete v klidu sedět a nemít obavy z drobných nehod. Opravdu se pak stane srdcem obývacího pokoje a ne jen vystaveným kusem nábytku, na který se bojí sednout od domácích mazlíčků počínaje, přes děti až po pána domu.

54

Prohlédněte si kompletní nabídku napínacích potahů a užijte si proměnu vaší sedací soupravy v novou krásku. Proměnu zvládnete sami během pár minut. 

NAJÍT SI POTAH

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.