NA VLNKÁCH MĚKKÝCH POLŠTÁŘŮ

5 TIPŮ NA VÝROBU MEDU A MEDOVÉ DOBROTY
5.5.2020
ŠEJKROVANÝ MRKVOVÝ KOLÁČ
7.5.2020

Polštářky každý prostor okamžitě zabydlí, zútulní a zpříjemní. Pořiďte si jich co nejvíc, dají se donekonečna obměňovat.

Řeč je o dekoračních polštářích, které v prostoru upoutají na první pohled. Jsou měkké a hřejivé, s povrchem lesklým, plyšovým, krajkovým či s jakým si zvolíte, ale v každém případě se postarají o nejdostupnější a nejrychlejší proměnu vašeho domova. Vzhledem k tomu, že taková proměna je i cenově dostupná, s radostí si ji dopřáváme častěji.

Mezi novými barvami a materiály naleznete také polštáře s nejrůznějšími funkcemi. Zatímco se klasické dekorační polštáře hodí k lenošení, spaní a polštářovým bitvám, ještě jsou tu třeba podpůrné polštáře, které jsou speciálně tvarované tak, aby vyplnily hluboký sed vašeho oblíbeného křesla; hitem jsou sedací polštáře, což jsou pevné prošívané polstry s uchem na přenášení, na nichž se v pohodlí uvelebíte rovnou na podlahu či v létě na trávu, a v ne poslední řadě mezi novinkami naleznete závěsné polštáře s dlouhými oky pro upevnění na tyč na stěně. Hodí se pro zateplení zdi nad lavicemi, do dětských pokojů nad válendy a vytvoříte z nich útulné zápostelí nad lůžkem v ložnici. 

Nezapomněli jsme připravit také měkké výplně do povlaků, které rovněž naleznete na našem e-shopu, kdybyste snad raději dali přednost metráži a pustili se do šití...

Tvarovatelný oboustranný polštář pod záda využijete na pohovkách a křeslech, které mají hluboký sed. Nepohodlí v oblasti beder, kdy se nemůžete opřít, nezřídka způsobí bolesti páteře, takže polštářek je důležitým pomocníkem. Oceníte také příjemné teplo, neboť je z druhé strany ušitý z hřejivé imitace beránka: PODPŮRNÝ POLŠTÁŘ FLOWERS S GOBELÍNOVÝM VZOREM A BERÁNKEM, s rozměrem 60 x 30 cm.
Dekorační polštáře COVENTRY patří do kolekce výrobků téže značky, jimiž si můžete vybavit celou místnost. Naleznete zde závěsy, kryt na lampu, bavlněné ložní prádlo nebo vysoký puf pod nohy. Na textilních výrobcích se prolínají drobné i větší akvarelové vzory kvítků v celé škále růžových a rumělkových barev na bílém základu. To vše je předurčuje k zařízení prostoru v romantickém venkovském stylu: vzadu dekorační POLŠTÁŘ COVENTRY FRAMBOISE, 40 x 40 cm; vpředu nízký POLŠTÁŘ COVENTRY CERISE, 50 x 30 cm, oba s bílými zády.
Závěsné polštáře DANAÉ nabízíme v 9 jednobarevných odstínech. Všechny jdou výborně kombinovat, takže například pro letní posezení si můžete namíchat hned několik polštářů vedle sebe. Hodí se jako opěrky nad lavice, vytvoříte z nich teploučký mantinel nad dětskou válendu nebo si je pověste nad lůžko v ložnici. Ve všech případech ochrání stěnu před odřením a výrazně zvýší vaše pohodlí: ZÁVĚSNÝ POLŠTÁŘ DANAÉ, perlový, 70 x 45 cm, s oky dlouhými 10 cm.
Vysoký sedací polštář patří k půvabné kolekci LYNA v třešňové barvě. Opět zde naleznete další příjemné textilní výrobky - jako např. závěsy, sedáky a potahy na židle, a samozřejmě polštářky. Pevné a přenosné sedací polštáře vám zpříjemní sezení na zemi a v letních měsících je skvěle využijete při stolování na zahradě nebo venkovním posezení při pikniku. V nabídce jsou buď samostatné polštáře nebo si lze pořídit celou zvýhodněnou sadu 4 ks: SEDACÍ POLŠTÁŘ LYNA, 45 x 45 x 10 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.