5x MINI NÁBYTEK S MAXI DŮLEŽITOSTÍ

LOŽNICE JAKO SEN
15.5.2019
JAHODOVÉ KOLÁČE SE SNADNOU MŘÍŽKOU + VIDEO
20.5.2019

Odkládací a úložná místa jsou v domácnosti nepostradatelnými pomocníky. Nejsou-li po ruce, spousta drobností překáží a ztrácí se z dohledu.

Za všechny příklady jeden - úloha nočního stolečku. I kdyby byl sebemenší, musí být v dosahu vašeho lůžka. Jinak knížka, brýle nebo sklenka a prášky skončí na podlaze. Odkládací místa jsou nezastupitelná. Nemáte-li si v koupelně kam položit kartáček na zuby, budete se cítit nepohodlně. Je nejvyšší čas něco vymyslet.

Často potřebujeme využít každý centimetr místa; už jenom proto, že výsledek vypadá lépe. Od toho jsou tu doplňkové kousky nábytku, které lze po uplynutí jejich mise opět složit do krabice. Výrobci využívají kovových konstrukcí, plastu i recyklovaných materiálů, které vás sice nepřežijí (jak se říkalo u poctivě vyrobeného nábytku), nicméně svou službu udělají. Záleží na vás, jak pěkně je začleníte do svého prostoru. Všechny následující výrobky naleznete na našem e-shopu (informace také proklikem obrázků).


Stolek s přihrádkou na tiskoviny pohodlně spolkne i košík s pletením, dětské hračky nebo šál k televizi. I když je malý a křehký, bude věrným společníkem vašeho každodenního odpočinku. Stolek je zhotovený z recyklovaného materiálu a složíte ho jako stavebnici: ODKLÁDACÍ STOLEK S PŘIHRÁDKOU, 41 x 38 x 25,5 cm, 599 Kč.
Kovový stojan na šaty bude nenápadným druhem vašich předsíní i ložnic. Odložíte na něj sezonní oblečení, i oděvy, které právě nosíte. Právě tak si ho vezměte k ruce při žehlení. Pověste si na něj oblečení, než ho složíte do skříně. A pokud šijete, přesně víte, kam mířím - odkládací štendr na módní novinky vám jistě nesmí chybět: KOVOVÝ STOJAN FYN v černé a bílé, lakovaná ocel, nosnost 10 kg, 859 Kč.
Textilní botník je vedle plejády textilních skříní dalším pomocníkem při řešení provizorních prostorů. Pokud jste se právě nastěhovali nebo využíváte podnájem, víte, že časem si pořídíte jiný nábytek; ale situaci zde je třeba řešit okamžitě. K dosavadnímu bydlení vám skladebný nábytek perfektně poslouží. Kdykoli to bude zapotřebí, konstrukci z kovu a propylenu jednoduše rozeberete a složíte: TEXTILNÍ BOTNÍK, 4 patra, 799 Kč.
Patrová polička pod umyvadlo směle nahradí dřevěné konstrukce nábytku. Dokonce jí nebude vadit vlhkost. Pokud si do ní potřebujete odložit líčidla a malé drobné věci, pořiďte si na jednu z polic plastový tác či kosmetické boxy z netkané textilie. Se zásuvkami bude komplet ještě zajímavější: POLICE POD UMYVADLO, hliník, plast, 65 x 48 x 28 cm, 699 Kč.
Doplňkové konstrukce nábytku počítají s tím, že je doslova vmáčknete tam, kde je třeba. Například úzká proluka mezi kuchyňským nábytkem je doma jen pro zlost. Nevyužité místo zabydlete pojízdnou policí, která pojme docela slušnou dávku drobností, které zde potřebujete mít po ruce - čisticí prostředky, potraviny, zavařeniny nebo dobroty pro vaše čtyřnohé přátele. Zasouvací police může podobně fungovat i v koupelně vedle pračky či na toaletě: TŘÍPATROVÁ POJÍZDNÁ POLICE, plast, 72 x 12,5 x 54 cm, 499 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.