MIKULÁŠSKÉ NADĚLOVÁNÍ DO PAPUČÍ

VZKAZ V LÁHVI ANEB JE ČAS NAPSAT JEŽÍŠKOVI
30.11.2017
VÁNOČNÍ KOČIČÁKY NASLADKO
4.12.2017

ornament_01

Letos se u nás naděluje do papučí. Tak nějak to přišlo, že všichni členové rodiny potřebují nové, nebo zimní a teplejší, a ještě k tomu chci doplnit výbavu pro příchozí hosty. Je to skvělá příležitost k tomu, abychom letos vyměnili mikulášské ponožky za pantofle a chlupaté bačkory.

Hodlám s nimi obložit okna, a doufám, že budou o Mikuláši nadívané pamlsky a ovocem. Pokud jsem vás inspirovala, pak se podívejte pod článek, co je u nás v e-shopu nového. Je to jen malá ochutnávka z těch nejteplejších modelů, v kterých budete po celou zimu jak za kamny.

ornament_02
pantofle1

KŮŽE A VLNA MERINO

Teplé obutí je v zimních měsících víc jak důležité. Pokud je vám doma teplo od nohou, rýma se vám vyhne obloukem. Tyto pantofle mi připadají krásně vánoční. Dostanete je i v černé kombinaci a ve velikostech 36-41. Klidně počítejte s jedním číslem navíc, protože pantofle jsou pořádně vystlány ovčí vlnou merino. Získává se z mladých australských oveček, je antibakteriální, není kousavá a má skvělé termoregulační vlastnosti. Stanou-li se pantofle součástí mikulášské nadílky, bude to víc, jak příjemné. K malým velikostem však nezapomeňte přidat ještě košíček na další dobroty; do pantoflí by se jich moc nevešlo :o)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.