LEVANDULOVÉ OPOJENÍ

GALETKY SE SÝROVOU NÁPLNÍ A ÚRODOU ZE ZAHRÁDKY
15.8.2022
PROSTŘETE SI S LETNÍMI KVĚTINAMI
18.8.2022

Nádherná levandulová fialová a s ní spojený styl „Provence“ se v českých domácnostech zabydlel už před značnou řádkou let. Kombinace bílé s fialovou se stala natolik oblíbenou, že s levandulovým motivem seženete všechny myslitelné doplňky.

Někteří fanoušci Provence si vyladí celou místnost do tohoto stylu, někdo si vystačí s pár praktickými (nebo prostě jen krásnými :-)) doplňky. Abyste si ve vlastní kuchyni nebo třeba obýváku připadali jako v levandulovém poli, nemusíte hned kupovat bílý nábytek a tapetovat. Jak píšeme často: k naprosto zásadní změně mnohdy stačí úplně málo.
Pokud se do přeměny chcete vrhnout ve velkém a hledáte inspiraci, pak vás v tom naprosto podporujeme. Výhoda bílého nábytku (nebo kombinace bílé a dřevěného dekoru) má tu výhodu, že se hodí prakticky ke všemu. A až se vám omrzí levandulová fialová, stačí obměnit dekorace.

NA KÁVU, ČAJ I LIMONÁDU

Levandulové sklo

Neuvěřitelně efektně vypadá levandulový dekor nejen na porcelánu, ale i na skle. Na cukr nebo sušenky k odpolednímu čaji využijete praktickou sadu 3 dóz o objemu 800 ml. Díky jejich velikosti je využijete na skladování lecčeho, co se hodí mít po ruce na otevřené polici, aby dekorace vynikla. Dózy můžete sladit i se sklenkami, hrnkem nebo karafou s víčkem s úplně stejným dekorem.

Hrnky všech velikostí

Ať už si čas děláte rádi do klasického „trojdecáku“ nebo dáváte přednost i dvojnásobnému objemu, ať už preferujete porcelán nebo keramiku, všechny vaše levandulové sny o vám můžeme splnit.

Dokonale sladěný stůl

Potrpíte si na detail? Pak oceníte tuhle sérii keramických doplňků na jídelní stůl v podobě setu slánky a pepřenky, máslenky, dózy se dřevěnou lžičkou např. na cukr a hrnku od oblíbené značky Banquet. 

 

BYTOVÝ TEXTIL A DOPLŇKY

Záclony, nenápadný tvůrce atmosféry

Okno jen v málokterém prostoru vypadá útulně i bez záclony nebo závěsu, a pokud nebydlíte na samotě u lesa, oceníte i jinou funkci záclony: že vám kolemjdoucí nebo sousedi odnaproti nevidí až do talíře. Jemné žakárové záclony s levandulovým vzorem jsou u nás k dispozici v barevném i čistě bílém provedení, obě verze samozřejmě jako klasická záclona s rozměry 350×160 cm i jako balkonový set (na okno 350×160 cm, na dveře 200×250 cm).

Barevnou verzi k balkonu najdete tady, bílou tady.

54053_zaclona_okno_mariana_e-b
zaclona_okno_54051_54052_4569_b
 

Parádní doplňky do každého bytu

KOSMETIKA A DROGERIE

Proč by váš byt či dům neměla levandule i provonět...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.