LETNÍ ZAHRADA PLNÁ ODPOČINKU

ZAHRÁDKA NA STŮL DO VELKÝCH VEDER
28.6.2016
VIŠNĚ V ŽELÉ NA ZMRZLINU A DORTY
30.6.2016

V souvislosti s povídáním o zahradničení každého z nás hned trochu rozbolí záda. Představíme si věčný boj s trávou, spadaným ovocem a pletí záhonků…

Pravda, práci nám nikdo neodpáře, ale já bych přece jen chtěla povídat o něčem jiném. Jsme na prahu prázdnin a měli bychom si spontánně naplánovat přesný opak. Což znamená: odpočinek, procházky, lenošení v lehátkách, grilování s kamarády, hraní s dětmi, sportovní utkání – a předlouhý seznam knížek na přečtení. Toto všechno by měla vaše zahrádka umět nabídnout. Určitě to umí, jen si mnozí z nás nechtějí o zábavu říct. Vždyť je přece pořád co dělat, viďte?

Tak já to letos o dovolené zkusím přímo s vaší podporou. Protože budu vědět, že to také uděláte. Beztak budeme nakonec pohromadě, protože hvězdy nad hlavou jsou společné.

Rozklikněte si obrázky v galerii a inspirujte se věcmi, které slouží k jedinému, a to je pohoda. Dětem pořiďte k pozorování dřevěný hmyzí hotel. Domeček ocení včelky samotářky, berušky, škvoři nebo zlatoočka. Sledujte společně úžasný hmyzí svět a povídejte si o něm. Partnerům pořiďte nový gril, abyste se sama zbavila vaření, malé špunty zažeňte do stanového městečka, kam se vejdou i s kamarády, a sama se obložte polštářky a pozvěte kamarádku na kus řeči do nových ratanových křesílek. K tomu pokoukání na hvězdičky bude svítit solární lampa uprostřed krásného solárního krmítka. Užijte si klid, dobré jídlo a romantické večery.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.