4 TIPY PRO LÁSKYPLNÉ SVÁTKY

KOŘENĚNÉ MASO V ASPIKU
6.2.2017
SRDEČNÍ ZÁLEŽITOSTI
8.2.2017

Myslím, že nemusíme řešit, zda svatého Valentýna slavit, či nikoli. Mnozí z nás se přikloní k májovému svátku, a zamilovaní slaví třeba každý den.

Vzhledem k tomu, že v průběhu roku dochází k rodinným oslavám s celou řadou narozenin a jmenin, přináším pár tipů, čím si je udělat ještě hezčí. Nejspíše jste si všimli, že tento týden bude celý na vlně lásky, tak se budu snažit přiblížit vám těch námětů víc. Protože slavení není nikdy dost a projevů lásky lakbysmet…


 

valentyn4

1  Prostírání pro dva  Skládání ubrousků je taková milá disciplína. Když se naučíte pár triků, vystačí vám napořád. Například ubrousek s přeloženým cípem vytvoří kapsu na malou pozornost. Převléknete-li aranžmá do barev svého stolního nádobí, nápad se hodí kdykoli.

valentyn3

2  Bleskový dezert  Toto je tajemství, které si nechte pro sebe. Kupte dobrou zmrzlinu a dejte ji vytvarovat do silikonové formy. O zbytek se postará mrazák a vy můžete servírovat. Formy mohou mít spoustu tvarů, od srdcí přes dětské motivy až po klasické košíčky. V domácnosti je hodně využijete. Předně při pečení muffinů, ale také při přípravě paštik a drobných dezertů.

valentyn2

3  Drink nemůže chybět  Už se objevuje první letní ovoce, tak si připravte k Valentýnu něco hříšně dobrého. Třeba malinový sekt. Možná, že letos bude za okny padat sníh, a o to víc si vychutnáte vůni čerstvých plodů.

valentyn1

4  Váza s růží  Ještě trocha tvoření pro šikovné ruce. Převléknout láhev od vína do barevného pláště není nic složitého. Stačí minimum bílé nebo pastelové barvy. Připojte gratulaci na vystřiženém srdci a oslava může začít.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.