KVĚTINOVÉ POLŠTÁŘOVÉ SADY

KOUPELNA PLNÁ PŘÍJEMNÝCH VĚCÍ
10.6.2020
VÁZY Z HRNKŮ ANEB TĚŠENÍ NA LEVANDULI
15.6.2020

Polštářové sady jsou určeny na jedno místo. Máte-li volné lůžko či zahradní lavici, začněte vybírat...

Vytvořit skrumáž polštářů je pokaždé atraktivní. Povlaky si můžete vybírat ze zcela individuálních materiálů a vzorů, ale vždy s velkou mírou vkusu tak, aby celek působil harmonicky. Výborně vypadá střídání lesku a matu, hrubých struktur a vlasových materiálů, nebo například komplet pletáže s copánkovými vzory a ručně tkaných materiálů.

Ve výčtu super kombinací můžeme pokračovat i v oblasti dekorů - dejte k sobě kostku a proužky, puntík s květinovými potisky, geometrické vzory s velkou optikou a jemné fantazijní vzorky či kašmírové ornamenty s jednobarevnými plochami tón v tónu. Co je však třeba vždy udržet pohromadě, to je styl. Jeho charakter udává okolí, v němž budete své polštářky hýčkat.

Tam, kde je výběr pro vás složitý, přicházejí výrobci s celými sadami povlaků na polštáře s tím, že je spojuje jedna výtvarná ruka. Právě tak je tomu na sametově hebkých povlacích ze sady Květiny. Budou se vyjímat v ložnici i na proutěných křeslech v obývacím pokoji. Užijte si jarní náladu, kterou vnesou květinové potisky do vašich domovů i víkendových stavení.

ROMANTICKÉ DETAILY

polstare1
Sada 3 povlaků na polštářky s malovanými květinovými motivy mají jedno společné - a to je romantický pohled na svět. Pastelové potisky jsou součástí hebkého, jemně sametového materiálu, který rámuje kostičkový lem. Zadní strana povlaků je bílá, to vše ve velikosti 40 x 40 cm. Zapínání na skryté zdrhovadlo a polyesterová tkanina, která patří k nejpraktičtějším, co se údržby týká, je jen malým bonusem pro to, aby se vám na nových polštářcích příjemně odpočívalo.
V galerii pod článkem naleznete další květinové povlaky prodávající se v sadách. Kromě kvalitních potisků můžete dát přednost strojovým výšivkám imitujícím ruční práci.

LEHOUNKÉ VÝPLNĚ DO POLŠTÁŘKŮ

polstare2
Povlaky na polštářky mají nejčastěji velikost 50 nebo 40 x 40 cm. Vyplatí se nakoupit si potřebný počet výplní, které vám vydrží napořád, a nové povlaky kupovat jen v tomto rozměru. Nejpraktičtější jsou výplně z polyesterových vláken; jsou nadýchané a neustále si udržují svůj tvar díky unikátní struktuře vláken. Výplně nabízíme v sadě 2 kusů a ve 3 velikostech, s potahem z netkané textilie. Kompletně je můžete vyprat na 40 °C. Na spodní straně povlaků jsou umístěny skryté zipy usnadňující časté převlékání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.