KOUPELNA PLNÁ PŘÍJEMNÝCH VĚCÍ

DOMÁCÍ RAJSKÝ KOŘENĚNÝ KEČUP
8.6.2020
KVĚTINOVÉ POLŠTÁŘOVÉ SADY
11.6.2020

Účelná koupelna zabezpečující základní osobní hygienu by měla být také plná vybavení, které je potěchou pro naše oči.

Bez příjemných věcí a estetických drobností by byl tento prostor strohý a přísně účelový. Je pěkné porušit hladké plochy a určitou sterilitu prostředí praktickými proutěnými košíky na drobnosti, barevným košem na prádlo nebo výraznými ručníky a měkkými předložkami. Koupelna by měla každému členovi domácnosti nabídnout prostor s přiměřenou mírou pohodlí, intimity a soukromí.

Dětem sem přidejte plastový box na hračky do vany a nachystejte jim osušky s oblíbenými pohádkovými postavičkami, pro chvíle oddechu v horké koupeli si pořiďte aromatický difuzér, vytvořte si koutek pro kosmetiku a doplňte jej zvětšovacím zrcadlem, které vám usnadní krášlení. Každý z nás má své požadavky, které by měla koupelna uspokojit. Vyhradíte-li si pro sebe trochu času navíc, z koupelny vyjdete pokaždé odpočatí a zářiví.

Mnoho věcí z praktické výbavy pro vaši koupelnu naleznete na našem e-shopu.

Koupelnové předložky vám nabídnou teplý dotek na jinak chladivých dlaždicích a také sympatický povrch, který jemně promasíruje chodidla. Tyto speciálně upravené textilie musí mít rychle schnoucí povrch a na rubu protismykovou úpravu zajišťující vaše bezpečí. K víc jak centimetrovým žinylkovým nopkům může dobře vzduch, takže tato předložka se dobře vysuší i v prostoru, kde je stále vlhčí vzduch. Vyplatí se pořídit dvě předložky, protože je můžete často měnit a prát a navíc si jimi změníte barevnost ve své koupelně: KOUPELNOVÁ PŘEDLOŽKA S NOPKY ze 100% polyesteru, velikost 50 × 80 cm.

Stylový aroma difuzér s LED osvětlením vytvoří v koupelně příjemnou atmosféru díky esenciálnímu oleji, který provoní místnost po celou dobu vaší relaxace. Přístroj páru nezahřívá a tak si použité esenciální oleje zachovají své blahodárné účinky. V ostatních prostorech využijte difuzér pro zvlhčení vzduchu a zároveň jako dekorativní svítící prvek. Volit lze z několika barev, jimiž je přístroj podsvícen. Difuzér je také vybaven zabudovanou kontrolkou pro nízkou hladinu vody. Ve chvíli, kdy voda v přístroji dochází, přístroj se automaticky vypne: AROMA DIFUZÉR S LED OSVĚTLENÍM, plast, objem 300 ml.

Police mají v koupelně své nezastupitelné místo. Zvláště ve sprše, kde potřebujete mít kosmetiku na dosah. Například tuto poličku zvládnete upevnit i bez nářadí a bez vrtání do obkladu. Funguje na principu powerlock systému založenému na bázi přilnavosti materiálů. Jednoduše odlepíte ochranný kryt na spodní straně přísavek, vyplníte zbytek prostoru přiloženým adhezivním lepidlem a necháte 24 hodin schnout. Takto připravené přísavky mají nosnost až 80 kg a vydrží i trvalou zátěž. V případě potřeby polici snadno odstraníte aniž by po sobě zanechala stopy: CHROMOVANÁ POLICE POWERLOCK, 5 × 26 × 14 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.