KOSMETICKÉ TIPY Z DARŮ PŘÍRODY

5 TIPŮ PRO VYUŽITÍ ZDRAVÉ MRKVE V KUCHYNI
26.5.2020
SLADKÉ MAKOVKY A JOGURTOVÝ KOKTEJL S JAHODAMI A MANGEM
28.5.2020

Vnější krása je něco nehmatatelného a vnímáme ji zcela individuálně. V každém případě rozkvete jen tehdy, skrývá-li se za ní zdraví.

Zdravá pokožka, krásné vlasy a vše ostatní co na svém těle pěstíte, zrcadlí náš životní styl. Když hřešíme, pár let nám to prochází, ale pak je třeba v prvé řadě pomyslet na vylepšení životosprávy a pro efekt nastupují jedinečné kosmetické produkty, které nám pomohou zakrýt stopy stárnutí, projasní pleť a vrátí lesk do vlasů. Existuje nepřeberné množství přípravků, jimiž dosahujeme kýžených výsledků. Nejcennější produkty se opírají o zdraví z přírody. Přírodní látky, vzácné oleje a výtažky z rostlin rádo přijímá naše nitro a zvnějšku nám dodávají pocit uvolnění a svěžesti. Na našem e-shopu naleznete mnoho produktů, k nimž se budete rádi vracet:

zdraví z přírody

  • V současné době je nejskloňovanějším pojmem čistota. Časté mytí rukou nás chrání před přenosem virů ze všeho nejvíce, takže je správné mít v domácnosti kromě speciálního čisticího mýdla také desinfekční gely. Také při pohybu ve volném prostoru, v rušných ulicích a při jednáních, potřebujete několikrát za den použít desinfekci, takže s sebou nezapomeňte nosit malou lahvičku s gelem. Protože ruce mohou častým užíváním gelů trpět vysoušením, používejte zjemňující krémy na ruce obsahující zvláčňující výtažky - například z meruněk nebo levandule.
  • Pleťové krémy dodávají pokožce přirozenost, hydrataci a svěží pocit díky vzácným olejům, které znali lidé po staletí. Například mandlový nebo arganový olej patří doslova k elixírům mládí a krásy. Jsou součástí nejenom pěstících krémů, ale samotný olej lze použít i k regeneraci poškozených vlasů a nehtů.
  • Unavené nebo problematické pleti poslouží přípravky s výtažky z Mrtvého moře. Například bahenní maska na tělo a obličej zbaví vaši pokožku toxinů a nečistot, šetrně ji vyčistí a stáhne póry. Vitaminy v bahně obsažené podporují obnovení buněk, revitalizují a stimulují krevní oběh.
  • Protože slunce začíná nabírat na síle, včas se vybavte ochrannými krémy, které vás ušetří bolestivých spálenin. Jen tak zůstane vaše pleť bez následků i do budoucna.
Antibakteriální gel s výtažky konopí a dalších přírodních látek vám poskytne rychlé a hygienické ošetření rukou ve všech situacích. Výrobek obsahuje 60 % ethanolu, který má dlouhodobě prokázané antibakteriální účinky. Díky obsahu glycerinu a konopného oleje gel působí hydratačně a nevysušuje pokožku. Konopný olej lisovaný za studena má výborné regenerační účinky, zatímco měsíček lékařský a aloe vera pokožku ošetří a ochrání. Po použití gelu nebudete mít lepivý pocit: ANTIBAKTERIÁLNÍ GEL NA CESTY, 75 ml.
Pocit čistoty je příjemné završit kapičkou voňavého parfému. Ty především bývají plné květinových vůní, a i když jsou mnohé vyrobeny synteticky, výrobci se předhánějí jejich věrohodností. Kolekce 5 různých vůní zahrnuje tóny ovoce, citrusů i orientální vůně vzácných dřev, takže si určitě vyberete. Kolekce je zabalena v dárkové krabičce: FRANCOUZSKÉ PARFÉMY, 5 x 12 ml.
Tělová kosmetika v dárkové kazetě napovídá, že v přípravcích je použita jedna hlavní látka - v tomto případ výtažky z meruněk bohaté na vitamíny a antioxidanty. Přidané zvláčňující oleje zanechají pokožku sametově jemnou. Kazetu lze koupit také v provedení Levandule či Hroznové víno: SADA OVOCNÝ KOKTEJL obsahuje tělové mléko, krém na ruce a nehty a sprchový gel.
Aby se dekorativní boxy na kapesníky staly součástí každé místnosti, je třeba, aby byly krásné a na první pohled neprozrazovaly svůj praktický účel. Mějte je stále po ruce, aby bylo každé kýchnutí bez následků. Do krabice se vejde vysoké balení papírových kapesníků. Boxy nabízíme v několika provedeních - od přírodního dřeva po květinové dekory: BOX VE STYLU VINTAGE, dřevo a découpage.

4 Comments

  1. Nela napsal:

    Pěkné 🙂

  2. Denisa napsal:

    Jsem moc ráda, že se v poslední době tolik mluví o přírodní kosmetice, protože si myslím, že její používání určitě může snížit ne zcela nejlepší dopad všech průmyslových výroben, nových technologií a všudypřítomné chemie na naši planetu. Zajímavé produkty jsem viděla i u jiných firem, a myslím, že v koupelně určitě mají šanci najít svoje místo 🙂

  3. Jana napsal:

    Nelo, díky!

  4. Jana napsal:

    Deniso, díky za příspěvek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.