KONEC ZIMY PLNÝ ZMĚN S VÝROBKY Z NOVÉHO KATALOGU

4x ZADÁNO PRO SUŠIČKU OVOCE
12.2.2019
PROSTÍRÁNÍ K VALENTÝNU + EFEKTNÍ SKLÁDÁNÍ UBROUSKŮ
14.2.2019

Dojem z jarního katalogu je jednoznačný - vaše bydlení bude plné romantiky, svěžesti a optimizmu!

Každoročně mám možnost předběžně nahlédnout do připravovaného jarního katalogu našeho e-shopu, a tak toho využívám, abych vás upozornila na novinky, které mohou provázet vaše bydlení, volný čas, pohodlí i přípravu dobrého jídla. Je čas probudit se ze zimní letargie, a myslet na jaro. Už jen pro ten pocit svěžesti, který i ty nejmenší představy přinášejí.

Pokud vám chybí inspirace, pak se projděte kolem nejbližšího květinářství. Objevíte první nesmělá poupata vyrážející z cibulovin a zachytíte tu ničím nenapodobitelnou atmosféru něčeho nového, co je ve vzduchu. Ještě nesměle a nekonkrétně, ale je to tu! Až se objeví katalog ve vašich poštovních schránkách, stejně tak vás hned na prvních stranách přivítají výrobky plné květin. Alespoň mě oslovily nové lůžkoviny, mezi nimiž naleznete povlečení FLÓRA, které můžete získat jako dárek při objednávce nad 990 Kč.

Nový katalog v elektronické podobě si můžete prohlédnout už v tuto chvíli ZDE, nebo si vyžádejte tištěný katalog na svou adresu. Rádi vám ho zašleme!


Tak na tento zázrak jsem zvědavá v první řadě. Přístroj na pečení koblížků a donutů rozhodně vyzkouším, a jako obvykle vám jej nabídnu i s recepty. Prozatím prozradím, že je vybaven třemi výměnnými sadami pečicích forem s tvary zmíněných donutů, koblížků a muffinů. Do malých kulatých koblížků lze zapíchnout přiložená držátka a vyrobit dětem oblíbené cake pops: KOBLIHOVAČ CLATRONIC, 1299 Kč.
Bielastické potahy Grafiti se vyrábějí v béžové, kaštanové, cihlové a antracitové barvě. Nenápadný dekor působí plasticky a vytváří perfektní základ pro další kombinace materiálů a barev. Opotřebovaný povrch vašich křesel nebo sedací soupravy se tak během čtvrthodiny změní k nepoznání. Odolný povrch ze směsi bavlny a polyesteru uhájí čistotu vaší sedačky k veškeré spokojenosti, k níž přispěje i příjemné snížení cen: BIELASTICKÉ POTAHY GRAFITI, od 1095 Kč.
Zahájit den dobrou snídaní prostřenou na hezkém nádobí si nenechte vzít. Raději si o půlhodinku přivstaňte, protože pak je celý den úplně jiný. Pokud se do romantického ovocného dekoru kompletu Marika zamilujete, prozradím, že si v návaznosti na tyto šálky můžete pořídit i porcelánovou sadu talířů v kombinaci se základní zelenou barvou. Nebudou vám tak chybět dezertní talíře: SADA ŠÁLKŮ S PODŠÁLKY MARIKA, 12 dílů, 690 Kč; SADA TALÍŘŮ, 18 dílů, 1290 Kč.
Soupravy prošívaných peřin a polštářů v barevných sypcích jsou velmi oblíbené. Chcete-li, povléct je můžete, ale v opačném případě je užívejte tak, jak jsou ušité, bez komplikací je vyperete kompletně. Je to šikovné řešení, přijedou-li nečekaní hosté a dobrá volba na chalupu, kam se hodí stylově. Peřiny jsou lehké a příjemné na omak, neabsorbují vlhkost a výplň z dutého vlákna zajišťuje dobrou ventilaci vzduchu: SOUPRAVA PROŠÍVANÝCH PEŘIN, 799 Kč, v červené nebo modré barvě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.