KOLEKCE NÁPADŮ PRO PODZIMNÍ TVOŘENÍ

NAKLÁDANÁ CHERRY RAJČATA
5.10.2020
ANTIBAKTERIÁLNÍ POTAHY
7.10.2020

S nastupujícím podzimem přijde chuť na všemožné kutění v domácnosti. Volné chvíle můžete zasvětit drobnému tvoření.

Na povrch se občas vynoří všechny naše dovednosti. Někdo raději pracuje s papírem a nůžkami, někdo maluje, vyšívá, a jiný zase s velkou chutí aranžuje. Zvláště přírodniny, které si můžeme nasbírat venku, jsou lákavým stavebním materiálem. Probudí v nás fantazii a také chuť něčím hezkým se pochlubit ve svém okolí. V ne poslední řadě je moc hezké najít si společné chvíle pro tvoření s dětmi. Ty především baví vymýšlet zvířátka z kaštanů nebo skládačky a otisky listů, které jdou štětcem dokončit do tvarů divotvorných zvířátek. Nápadů jsou spousty. V každém případě jde o hezké okamžiky, které trávíme zcela jiným způsobem, než nám přináší běžný život.

Určitě si také najděte čas pro přípravu společného jídla i nápaditě prostřeného stolu. Na našem e-shopu naleznete pěkné tipy na porcelánové soupravy, dokonce i s ryze podzimním dekorem. Užijte si domácí chvíle ve zdraví a vzájemné pohodě.

Kapsičky na příbory jsou milou pozorností pro každého hosta. Hodí se je nabídnout v okamžiku, kdy se sejde početnější společnost, a vyřeší se tím zasedací pořádek. V současné chvíli se od početnější skupiny lidí musíme separovat, ale věřme, že se ukázněností opět dostaneme do normálního života.

Jakákoli dekorace, kterou umístíte na střed stolu, se stane centrem pozornosti. Máte-li dostatek prostoru, věnujte ho míse plné ovoce. Až sklidíte ze stolu, mísa zde zůstane nejen jako nabídka sladkého závěru menu, ale také místo ozdobí stejnou měrou jako nádherná kytice květin.

Představte si, že na každém talíři leží plátěný ubrousek v jiném odstínu - teď na podzim třeba v sytých barvách jiřin. S ubrousky si totiž můžete pohrát pokaždé jinak. Na podzim, kdy fouká ze strnišť, přijde na mysl pouštění draků a vyrábění větrníčků. Pokud se zalíbí i vám, ubrousek se naučíte složit za minutku.

Nasušené listy jdou spojit do nejrůznějších tvarů. Vzpomeňte si, jak jste si v dětství hráli a vytvářeli veselé koláže. Mnohem jednodušeji vám pod rukama vznikne obrázek srdíčka. Stačí k tomu dva stejně velké lístečky, které zbavíte stopky a přilepíte na papír. Pošlete přání někomu, koho máte rádi a právě se chystá k veselé podzimní oslavě!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.