JE TU NOVÝ JARNÍ KATALOG

KÁVOVÁ PANNA COTTA
13.2.2018
POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY
15.2.2018

… a v něm spousta inspirace na to, jak si vylepšit byt, jak být praktičtější v běžném životě, jak lépe uklízet i nakupovat dárky.

Vybrat pár ukázek zboží není zvlášť jednoduché. Bude lepší, když zalistujete novým katalogem, který si můžete objednat do schránky, nebo si ho právě teď prohlédněte on-line. Z celého množství novinek se mi stále skládá na hromádku inspirace plná květin. Je to nejspíš podprahový efekt, protože vyměnit zimu za jarní louku, je hodně pěkná představa. Ale protože každý měsíc má svou důležitou úlohu, berme únor jako ospalý čas, z něhož nás může vyburcovat právě zbrusu nové osvěžení domácnosti. Tím spíš, když bude plné květinové inspirace:

  • Novinky v ložním prádle – nové barvy a vzory přinášejí spoustu florálních motivů – drobných i celoplošných, v krepu i tradičních bavlněných materiálech. Za povšimnutí stojí prošívané polštáře a přikrývky, přistýlkové matrace a podpůrné polštáře, které se dobře udržují. Například sady z kolekce Bamboo lze prát na 60 °C. Odvádějí vlhkost od těla, což pokožce během spánku umožňuje dýchat a vám příjemně odpočívat. 
  • Bytový textil – ještě chvíli zůstanu u svého oblíbeného tématu, a to je textil; právě proto, že pokaždé vnese do interiéru rychlou proměnu. Například nový ubrus s okraji ponořenými do spršky levandule, dokonale vynikne v moderním, stylově čistém prostoru. Rozšířili jsme také nabídku záclon na míru, těšících se velké oblibě. Najdete pár vzorů navíc.
  • A ještě textil – tentokrát pro jarní převléknutí vašich sedacích souprav a křesel. Nové napínací potahy Fiorela a strečové potahy Andy rozšířily nabídku svěžího ošacení, které vyřeší problém starších obývacích pokojů. Mým favoritem je rozhodně zelená Fiorela v zaprášených romantických tónech.
  • Novinky pro vybavení kuchyní – tady je skutečně z čeho vybírat, jsou tu talíře a kuchyňské nádobí s dekorem vlčích máků, sklenice Lavender se zmíněnou levandulí, elektrické spotřebiče, chlebník nebo porcelán se značkou Floris, pokaždé s jemnými akvarelovými sprškami květin. Za povšimnutí stojí i litinové hrnce a nádobí s nepřilnavými povrchy, nabízející komfortní vaření. 
  • Drobný nábytek a dekorace – rozhodně potěší malé i velké. Ať už si vyberete legrační kočičí hodiny, nebo pro vstup do bytu rozpustilé ovečky na rohožce vítající návštěvy i jaro. K praktičtějším kouskům patří skvělý „němý sluha“- věšák na šaty do ložnice, koberec plný zahradních květů do kuchyně, ale také třeba elegantní hodiny do pracovny.
  • Vaši krásu a zdraví – budou hýčkat nové krémy, ochranné pomůcky s hydratačními, hřejivými i masážními účinky; pořídit si můžete nové koupelnové doplňky, koše na prádlo či květinový fén, s kterým vaše koupelna jarně rozkvete.
  • Nakonec nemohu pominout novinky z dílny a zahrady – Opět nás přivedou na zahrádky a k pilnému pobytu v přírodě. Budeme sázet, okopávat a ohýbat záda, abychom měli ty nejúžasnější růže a největší saláty. K tomu nám dopomohou fóliové skleníčky i nejrůznější zahradnické nástroje a pomůcky. Alespoň já se pro letošní rok stávám konečně krtkem a pořizuji si vtipné rukavice s drápky…

Mám pocit, že květinové téma mě neopustilo ani na okamžik. Tak vám dnes přeji nádherného Valentýna (určitě s kyticí rudých růží), a pokud neslavíte, tak tedy příjemné listování virtuálním katalogem. Jste-li s námi spokojeni, právě teď nám můžete přidat svůj hlas v ocenění pro SHOP ROKU 2017. Děkujeme.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.