JAK VYPADAT CO NEJLÉPE

14 NÁPADŮ PRO VYPARÁDĚNOU SPÍŽ
10.9.2019
NOVÉ VZORY ZÁCLON
16.9.2019

Jen malému procentu lidí je dána do vínku štíhlá postava. My ostatní máme celý život co řešit.

Vedle zdraví, je toto téma asi nejdiskutovanější. Všichni, co bojujeme s váhou, si pamatujeme roky, kdy jsme byli akorát, a stále se s nimi poměřujeme. A tak bojujeme, a zase prohráváme. Dobře víme, že bez práce nejsou koláče, ale radikální změny nejsou rozumné.

Začněte s rozvahou a s rozumem, a postupně si upravte jídelníček i svůj životní styl. Kila vám nebudou padat k nohám naráz, ale pomalu se začnete cítit líp a nejspíš vás přestane škrtit i oblečení. To je vážně dobrý pocit.

Pro začátek si elegantně pomozte kvalitním prádlem. Většina žen nosí nesprávné velikosti prádla, menší, než potřebují. Teprve, když si koupíte novou výbavu, zjistíte, že vaše postava se mnohem lépe zformovala, a že zmizel nejeden faldík. Dopadnete sice jako Bridget Jonesová, a budete tvrdit, že "tyhle kalhotky nejsou zrovna z nejoblíbenějších", ale budete vypadat dobře. V okamžiku, kdy tělo spoutáte do patřičných mezí, můžete vyzkoušet těsnější svrchní oblečení - například tvarující legíny, které mají tu moc, že vám uberou nejeden centimetr z objemu nohou i zadečku. Opět si kupte správnou velikost, nepodhodnoťte se. Legíny by vás příliš stahovaly a jejich nošení by nebylo příjemné. Správně zvolenou velikostí své tělo zpevníte a lehce vytvarujete. A to je přesně to, co mají splnit. Dodat vám více sebevědomí.

pro zdravý režim

* Jak jste na tom se svou hmotností zjistíte, když si přeměříte obvod břicha - míra nad 88 cm u žen a nad 102 cm u mužů hlásí výrazně vyšší riziko civilizačních onemocnění. Je to výrazné varování.

* Pro ideální formu si hlídejte denní poměr skladby potravin - měli byste sníst 10-15 % bílkovin, 30-35 % tuků a zbývající část tvoří sacharidy. Ze začátku je těžké osvojit si režim podle tabulek, ale takhle to funguje.

* Mezi jídlem pijte dostatečné množství vody - ideálně chladné, pokud vám to nevadí. Studená voda zvyšuje spotřebu kalorií.

* Máte-li pomalé spalování, rozhýbejte svou látkovou výměnu. Například pálivé koření, ale i skořice nebo kurkuma zvyšuje termogenezi (produkci tepla v těle). Zařadit je v chladných podzimních dnech do jídelníčku, vám bude příjemné.

* Bez pohybu to nepůjde. Naše tělo se úbytku kalorií docela účinně brání. Pokud zasáhnete radikální dietou, odbouráte si nejprve svalovinu, protože tím tělo sníží spotřebu energie. Svaly je třeba udržet pohybem, a teprve pak se vám podaří zmenšit tukovou tkáň.

* Orientační ukazatel ideální tělesné hmotnosti je tzv. Body Mass Index (BMI). Vypočítáte si ho tak, že svou hmotnost v kilogramech vydělíte naměřenou výškou v metrech na druhou. Hodnota v rozmezí 19-24 u žen a 20-25 u mužů je správná. Čísla se týkají dospělých osob.

* Zkotrolujte přísun vlákniny. Jídlo bohaté na tyto balastní látky snižuje hladinu cholesterolu v krvi a napomáhá rychlému odbourávání jedovatých látek z těla; poskytne vám pocit nasycení na delší dobu. Denní dávka pro dospělého člověka je 30 g, což málokdo z nás zkonzumuje. V největší míře je vláknina obsažena v celozrnných obilovinách, v ovoci a zelenině, v luštěninách a semínkách.

 

Všechny stahující materiály mají jeden nepěkný efekt. V místě kde končí, tělo vytvoří nepěkný faldík. Stahovací legíny s vysokým pasem tento efekt neudělají. Pas perfektně obepne celou pasovou linii a zpevní postavu na problematických místech. Budete vypadat štíhleji a také se tak cítit. Legíny jsou zhotoveny bez švů a hodí se i pod sukně, které se na hedvábně jemný materiál nelepí. Na e-shopu (proklik obrázkem) je naleznete ve 2 velikostech: L - vhodné pro postavy nosící běžnou velikost S-L, a ve velikosti XL - vhodné pro postavy nosící běžnou velikost XL-2XL. MATERIÁL: 53 % polyamid, 33 % polyester, 14 % elastan, 349 Kč.
V návaznosti na předchozí model nabízíme trojici legín, které jsou dokončené knoflíčky, nýtky nebo zipy. Sada obsahuje kompletní balení 3 ks legín, opět s vysokými pasy zhotovenými technologií POWERFLEX, které dobře zeštíhlí problematické partie těla. Hodí se k objemným mohérovým svetrům i kabátkům v tříčtvrteční délce. Objednat si je můžete ve 2 velikostech: L/ XL - vhodné pro postavy nosící běžnou velikost M-XL, a ve velikosti 2XL/3X - vhodné pro postavy nosící běžnou velikost 2XL-3XL. MATERIÁL: 90% polyester, 10% spandex, SADA 3 ks legín 699 Kč.
Dámské zateplující legíny s počesanou vnitřní stranou se stanou nezbytnou výbavou vašeho zimního šatníku. Nepřidají vám na objemu i přesto, že vnitřní vrstva je silnější a aktivně hřeje. Legíny jsou bezešvé a příjemné na těle. Díky vysokému podílu elastanu jsou extrémně pružné a drží svůj tvar. V pase mají všitý širší elastický pásek, nohavice jsou ukončeny přiléhajícím zpevněným lemem. MATERIÁL: 90 % polyester, 10 % elastan, univerzální velikost, 199 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.