HRNEČKY V PAPÍROVÝCH TAŠKÁCH

HRNCE NA MALÉ I VELKÉ VAŘENÍ
21.11.2018
HVĚZDA JAKO SYMBOL VÁNOC
26.11.2018

Věnovat pěkně zabalený dárek, to se rozumí samo sebou. Nejlepší je, když to za nás připravil a vtipně vymyslel výrobce.

Je to tak, tentokrát jsem nemusela vzít do ruky ani nůžky. Dárkové krabičky a nejrůznější nápady na zabalení dárků sice vymýšlím ráda, ale podívejte se, že to nebylo třeba... Tak jsem alespoň hrnky naplnila drobnými dárky a pamlsky, a vyrobila jednoduché jmenovky pro napsání vánočních vzkazů.

Hrnek s levandulovým dekorem a vzorem růžiček si totiž můžete objednat i s kartonovou skládankou, která k hrníčkům patří, a doma si jen celý dárek zkompletujete podle svého záměru. Hrnečky mají objem 300 ml, takže jsou vhodné jak na čaj, tak na větší kávu. Cena je mírná, stojí pouze 69 Kč.

CO BUDETE POTŘEBOVAT K DOKONČENÍ DÁRKU

Hrneček s rozloženou taškovou skládankou k vám doputuje komplet, a je jen na vás, jak svůj dárek ještě vyšperkujete. K tomu základnímu patří:

  • stužka na svázání uch a k upevnění kartičky
  • karton s potiskem květin
  • speciální děrovačka na vyseknutí kartiček
  • drobný dárek do hrnku - talisman, vánoční ozdoba, pamlsky a pod.

BĚHEM CHVILKY BUDE HOTOVO

Kartonový výsek na taštičku složte podle vyznačení - boky přehněte směrem vzhůru, a dovnitř skládanky vložte hrnek naplněný připravenými dárky. Tašku nahoře sepněte pomocí připravené samolepky a ucha později svažte kouskem stuhy. Mašle celek pěkně ozdobí.

VYROBTE KARTIČKU SE VZKAZEM

Ke stuze upevněte dárkovou kartičku se svým vzkazem. Kartičku vyřízněte z potištěného kartonu pomocí speciální děrovačky (vidíte ji na prvním obrázku). Dárek s překvapením je na světě!

Tyto dva hrnečky nejsou jediným zbožím, které u nás dostanete s pěknou ambaláží. Další tvary tohoto porcelánu za vámi doputují v elegantních dárkových krabicích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.