LETOŠNÍ HIT OBÝVACÍCH POKOJŮ

TEFLONOVÝ UBRUS S LEVANDULÍ + OKURKOVÁ LIMONÁDA
7.6.2018
RUČNÍK V JEDNODUCHÉM DÁRKOVÉM BALENÍ
11.6.2018

Váháte, co s vaší sedací soupravou, která má už  ušpiněné nebo roztrhané čalounění, případně se barevně nehodí do obývacího pokoje? Jednoduše ji převlékněte pomocí napínacích potahů do nového. Díky nim můžete proměňovat interiér podle ročních období, aktuálních trendů nebo prostě jen podle nálady.  

Proměnu sedací soupravy nebo křesla už vyzkoušely stovky našich zákazníků a na našem e-shopu si můžete přečíst jejich recenze a prohlédnout celou fotogalerii zrenovovaných kousků. Možná tam objevíte podobnou té vaší a rozhodnete se pro změnu také. Máme pro vás hned 5 důvodů. 

001005

PROMĚNA BĚHEM 5 MINUT

1

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Navíc obepnou i područky a zadní část sedačky, takže působí jako nové čalounění.  Natáhnout potah je stejně jednoduché jako obléct si tričko. Proměnu zvládnete sami během 5 minut. Klikněte na posuvník a pohybem doprava nebo doleva si proměnu vyzkoušejte. 

OCHRANA SEDAČKY PŘED POŠKOZENÍM

2

Napínací potahy na sedačky a křesla si získávají stále více příznivců. Dokážou sedačku nejen proměnit v téměř jako novou, ale také ji ochránit. Což ocení především majitelé zvířecích mazlíčků nebo také malých dětí. Pokud to na vaší sedačce žije a máte pocit, že je trochu dětským hřištěm nebo psím pelíškem, určitě vás potahy potěší. Ochrání sedačku před skvrnami od jídla, od pití, před drápky a samozřejmě před chlupy. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a dát vyprat do pračky. Nevejdou se do ní jen větší typy potahů, například na rohovou sedačku, ale v každé čistírně si s nimi poradí. 

OBÝVÁK PODLE TRENDŮ

3

Napínací potahy nabízí snadnou proměnu interiéru. Pokud budete sledovat náš seriál o výběru barev a jejich kombinacích, snadno si poradíte s proměnou vašeho obývacího pokoje. Například potahy Buklé nabízíme v 10 různých barvách a 9 velikostech. Věříme, že si vybere opravdu každý. Zařiďte si obývací pokoj v romantickém stylu nebo naopak ve stylu hygge. V nabídce máme jednobarevné potahy, velmi oblíbené žíhané potahy, nechybí květinové vzory pro romantické duše nebo moderní design s 3D strukturou. 

LEVNÉ ŘEŠENÍ

4

Koupě nové sedací soupravy bývá velkým nákladem v rodinném rozpočtu. A co dělat, pokud starou sedačku nezvládnete vystěhovat a navíc se vám na ní tak pohodlně sedí? S potahem můžete starší kousky nábytku výrazně omladit. Je to ideální řešení pro sedačku, která je sice stále pohodlná, ale už se na ní nedá moc koukat. Napínací potah vám přijde v malém balíčku až domů a není potřeba řešit, co se starým kouskem nábytku. 

NÁKUP BEZ OBAV

5

Napínací potahy nabízíme pro různé typy sedacích souprav i křesel. Typ vyberete jednoduše podle pikrogramů a rozměrů. A pokud si nejste jistí, úplně nejdůležitějším rozměrem je šířka. Potahy jsou velmi elastické a dokážou se přizpůsobit téměř jakémukoliv tvaru. Přes facebook nám také můžete poslat fotku vaší sedačky a my se pokusíme vám co nejlépe poradit. Pokud se rozhodnete k nákupu, nic neriskujete. V případě, že přece jen potah nesedne a vy nebudete spokojení, jak vypadá, můžete ho do 30 dní vrátit a my vám vrátíme peníze. 

Kompletní nabídku potahů si můžete prohlédnout na našem e-shopu. 

8 Comments

  1. Jitka Černá napsal:

    Mám zakoupené tyto potahy a spokojeni nejsme. Hrozně se zadrhávají nitě a vytahují se. Mám to oškubané, zkrátka nás to hrozně zklamalo. Stačí zavadit prstýnekm a hned máte vytažené očko.

  2. Jana napsal:

    Dobrý den,
    paní Černá, je mi líto, že máte s potahy potíže. Z vaší zprávy nevyplývá, kterou značku máte. V každém případě se prosím obraťte na e-shop; potahy lze po zakoupení i vyměnit nebo vrátit. Mohu vám doporučit např. potahy Carla, protože s nimi mám v domácnosti rok a půl dobrou zkušenost a nemají ani očko (nemáme zvířátka).

  3. Tomsova Ivanka napsal:

    Mam potahy se vzorem bezove. Pri vstavani se hrnou i Kdyz es dele sedi. Jde je nejak zapezbecit? Zatim Mi jdou spis na nervy protoze je stale musim rovnat zpet. Dekuji Tomsova

  4. Jana napsal:

    Paní Tomsová,
    potahy zafixujete do potřebného tvaru pomocí upevňovacích válečků – podívejte se zde: https://www.decodoma.cz/Upevnovaci-valecek-na-elasticke-potahy.html. Válečky fungují tak, že je vtlačíte co nejhlouběji pod polštáře i područky sedačky. Potah pak velice dobře drží na místě.

  5. Mirka Opekarová napsal:

    My jsme koupili celobéžové potahy na 2 křesla bez pdpěrek a sedačku (GLAMOUR). Upevnili jsme potahy válečky podle návodu. Je to nádhera! Ještě jsme je neprali ale nemohu si je vynachválit.
    Jiný typ (CASIOPEA) potahu jsem koupila na chalupu a jsem zvědavá, jestli bude taky tak výborný.

  6. Anna Cerhová napsal:

    Mám již třetím rokem a jsem velmi spokojená. Mám dvoje na křeslo a i na sedačku , takže postupně měním a peru.

  7. Jana napsal:

    Dobrý den, paní Opekarová,
    děkujeme za spokojenou zprávu z domova; věřím, že stejná pohoda zavládne i na chalupě :o) Mějte se hezky!

  8. Jana napsal:

    Dobrý den, paní Cerhová,
    děkujeme za vaši dobrou zkušenost s napínacími potahy. Nabídku se snažíme každoročně obměňovat a doplňovat dalšími rozměry a dekory. Určitě bude i v budoucnosti stále z čeho vybírat. Přejeme vám hezké jaro.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.