HEBKÉ LOŽNÍ PRÁDLO Z MIKROVLÁKNA

RYCHLÉ SVAČINKY DO ZAMĚSTNÁNÍ
24.9.2019
SVĚTÝLKA PRO ROMANTICKÉ VEČERY
30.9.2019

Podzim se přihlásil s přeprškami a chladnějším počasím, a doma začíná být přívětivé útulno. Postarejte se o pohodlí i ve své ložnici.

Nemalou měrou k němu přispěje i nově a krásně povlečená postel. K materiálům, které se začínají často objevovat v našich prádelnících, patří mikrovlákno. Vedle tradiční bavlny a krepových úprav prádla zaujímá hned další místo. Pozornost si vysloužilo díky sametovému omaku broušeného povrchu, ale materiál z něj zhotovený má ještě celou řadu příjemných vlastností:

znáte mikrovlákno

* vlákno je mnohokrát jemnější, než ostatní vyráběná vlákna, na dotek vás příjemně překvapí
* má antialergické a antibakteriální vlastnosti, nelíbí se roztočům
* materiál nedráždí pokožku, dokáže ve velké míře absorbovat vlhkost, ale zase ji rychle odpaří
* vyznačuje se dobrými termoregulačními schopnostmi - v létě příjemně chladí, v zimě se v povlečení rychle zahřejete, ale udržíte si správnou tělesnou teplotu
* textilie jsou prodyšné, vaše pokožka v nich bude přirozeně dýchat
* prádlo z mikrovlákna vyperete na pouhých 40 °C, a při správném vyvěšení ho nebude nutné žehlit
* praktické uzávěry na zip usnadňují převlékání lůžkovin
* mikrovlákno je odolné proti žmolkování a odmění se vám dlouhou životností
K naprostým novinkám patří rodinné povlečení OLIVIA (na fotografii) a RACHEL, k nimž patří párové povlaky na polštáře, přikrývku i napínací prostěradla v odstínu doplňujícím dekory prádla. Jako dárek k soupravám obdržíte 2 jednobarevné polštářky velké 40 x 40 cm. Výběrem celého kompletu elegantně vyřešíte nákup na celou postel: LOŽNÍ RODINNÁ SOUPRAVA OLIVIA Z MIKROVLÁKNA, 8 dílů, 899 Kč.
Od bílého povlečení očekáváme nadýchanou strukturu a přejeme si, aby vypadalo dlouho krásně. Zmačkání je na něm totiž vidět víc, než na vzorovaném prádle. U mikrovlákna se pomačkaného vhledu bát nemusíte. Unese dokonce i atraktivnost robustního černobílého vzoru. Model z kolekce HYPNOSIS ve stylu pozitiv-negativ dodá vaší moderní ložnici styl v duchu posledních trendů: LOŽNÍ POVLEČENÍ ALPIN, 499 Kč.
Úžasná kombinace vzorů s pruhy a puntíky patří k nestárnoucím evergreenům. U těchto modelů většinou očekáváme přímé a výrazné barvy, ale když se dekory promítnou do jemných odstínů, jsou možná ještě působivější. Ložnici dodají vkus, ale zůstanou nepřehlédnutelným prvkem. U výběru povlečení PALOMINO, ale také například u modelu FANTASY a dalších, lze využít cenově zvýhodněnou nabídku na 2 lůžka: LOŽNÍ POVLEČENÍ PALOMINO, jednolůžko 349 Kč / souprava na dvě lůžka 598 Kč.
Na závěr ještě jednobarevné provedení mikrovlákna. Můžete dát přednost jemnému florálnímu vzoru v levandulové - CLARICE, nebo v azurově modré - MINTY. Opět lze využít zvýhodněné cenové nabídky pro 2 lůžka. Pokud je vaše ložnice plná barev, postel v jednom odstínu bude vypadat v prostoru nejlépe: LOŽNÍ POVLEČENÍ CLARICE, pro jednolůžko 349 Kč / pro dvě lůžka 598 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.