HEBKÉ DEKY PRO CHLADNĚJŠÍ VEČERY

5 NÁPADŮ PRO DOMÁCÍ VÝROBU SVÍCNŮ A SVÍČEK NA LÉTO
13.7.2021
CO VÁS OCHLADÍ VE VELKÝCH VEDRECH
14.7.2021

Ne náhodou patří heboučké deky mezi nejoblíbenější sortiment. Můžete se do nich zachumlat při sledování televize, při čtení knížky, ale poslouží vám i jako lehká deka. Taková deka je prostě věrný společník pro příjemné chvíle.

 

K těm nejpříjemnějším materiálovým povrchům patří bezesporu mikrovlákna. Textilní výrobky z nich vyrobené nepřitahují prach a roztoče, jsou vhodné pro alergiky protože nepouštějí mikroskopická vlákna, a nádherně hřejí. Jejich údržba je bezproblémová, mohou se často prát a rychle je zas usušíte (potřebné rady naleznete v závěru článku). K již tradiční nabídce dek a kompletů na spaní přibylo na našem e-shopu pár novinek. Seznamte se s nabídkou:

  • deky s beránkem - zahrnují mikroplyšové deky a oboustranné plédy, které jsou milými dárky, naleznete zde také přikrývky s motivy vhodnými do dětských pokojů
  • komplety pro útulné ložnice - patří k nim hřejivé přikrývky s povlaky na polštáře 70 × 90 cm a beránkovou podložkou SHERPA 130 × 200 cm
  • vyhřívané deky a televizní pytle - pro příjemné lenošení
  • prošívané beránkové soupravy - s přikrývkou a povlakem na polštářek 50 × 50 cm
55206___bernkov-deka-keyra_eshop

ÚTULNO V OBÝVÁKU

deky ochrání i vaši pohovku nebo křeslo

Beránková deky nabízíme v oboustranném provedení. Syntetický beránek imitující beránčí rouno se nezcuchá, ani jinak nezmění svůj vzhled, a vždycky vás bude krásně hřát. Svrchní strany dek jsou z hladkého mikrovlákna a zdobí je barevné kompozice s nejrůznějšími dekory. Vyberte si barvy a dezény s ohledem na to, kde se budou vaše deky nacházet. Deky mají obvykle rozměry 130 × 160 cm a pokud nejsou určeny k zachumlání u televize nebo u rozečteného románu, můžete si je pořídit i jako designový kousek do obýváku. Ochrání vaši sedačku před zvířecími mazlíčky, drobečky i tekutinami, které tu v klidu domova s oblibou konzumujete.

Beránkové přikrývky mohou vypadat úplně stejně, ale mají rozměry určené pro klasické lůžko - tedy 140 / 150 × 200 cm. Často bývají prošívané, aby se oba materiály zafixovaly a neposouvaly se; ty nejsilnější bývají zateplené ještě třetím materiálem uvnitř. Jsou určeny na spaní a svěřte je lůžkům v ložnici nebo v dětských pokojích.

BERÁNKOVÁ DEKA KEYRA, mikrovlákno, 130 × 160 cm

54874_dsc_3926_eshop_z1

HŘEJIVÉ KOMPLETY

patří do ložnic i na chalupu

Největším zmrzlíkům nabízíme beránkové soupravy hřející z obou stran - z potištěné i beránčí. Ale k novinkám patří soupravy z mikrovlákna označené Dual Feel, což znamená z jedné strany teplou a z druhé chladivou vrstvu. Soupravu můžete používat celoročně a otáčet si ji tak, jak potřebujete. Je to ideální řešení na chaty a chalupy, kde spíte nepravidelně, a pokaždé potřebujete něco jiného. Souprava je potištěná metodou digitálního tisku, který zaručuje vysokou kvalitu barev, stálobarevnost při častém praní a ve výsledku nabízí atraktivní vzor. Vaše ložnice bude neustále upravená, protože tyto materiály se nemačkají. Neobávejte se ani složitého praní, při jemném odstředění textilie uschnou velice brzo.

BERÁNKOVÁ SOUPRAVA GINA, s kvalitou Dual Feel, povlak na polštář 70 × 90 cm, prošívaná přikrývka 140 × 200 cm

19399_7_e_z2

VYHŘÍVANÉ DEKY

nabízejí výjimečný komfort

Každý, komu něco schází, potřebuje teplo. Vysoký věk, špatné prokrvování končetin, bolesti kloubů, chřipkové stavy nebo jen obyčejné prochladnutí, nás zažene ke kamnům i do náruče hřejivých dek. Poskytněte tuto pohodu každému, kdo ji potřebuje, a věnujte užitečný dárek - deku s elektrickým vyhříváním. Možná, že si ji časem pořídíte i vy:

Deka se rovnoměrně zahřívá a rozvádí teplo po celé ploše. Ovladač lze nastavit na 9 různých stupňů teploty. Svrchní strana deky je zhotovena z materiálu coral fleece, na vnitřní straně určené k tělu je vrstva umělého beránka Sherpa. Velkou předností je odnímatelný ovladač, po jehož odpojení můžete deku vyprat v pračce. Deka je opatřena pojistkou proti přehřátí, zajišťující automatické vypnutí po 20 - 180 minutách. Můžete se do ní zabalit a bez obav usnout, deka se sama vypne po uplynutí zvoleného intervalu.

HYGGE, VYHŘÍVANÁ DEKA S BERÁNKEM, 130 × 180 cm

chlupy4

ÚDRŽBA VLASOVÝCH MATERIÁLŮ

mikrovlákno potřebuje k údržbě jen minimum pokynů

Přesto si přečtěte tento článek, v němž se dozvíte, jak udržovat většinu vlasových povrchů - od koberců po hračky, nevyjímaje mikrovlákno a mikroflanel, z něhož máte možná doma oblíbené ložní povlečení. Pořiďte si nedráždivé prací přípravky z řady bio, a určitě i speciální antistatickou aviváž určenou na tyto kvality. Výrobky vám budou nejen dlouho sloužit, protože jsou prakticky nezničitelné, ale také budou dobře vypadat. Údržba a úklid domácnosti může být v tomto jarním období dokonce docela příjemná!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.