EKODROGERIE

5x TVAROH A ČERSTVÉ SÝRY V KUCHYNI
8.9.2020
JABLEČNÁ BÁBOVKA S VLAŠSKÝMI OŘECHY
10.9.2020

Znečištění životního prostředí je na mnoha místech neúnosné. I málo stačí k tomu, aby kolem nás bylo lépe.

Půjde to hodně pomalu a v mnoha aspektech už není cesty zpět. Ale buďme pozitivní a pro zlepšení ovzduší, vodních toků a přírody obecně, udělejme cokoli. Ozdraví-li se domácnost každého z nás, ozdraví se naše modrá planeta. Stačí, když přestanete kupovat výrobky obsahující škodlivé chemikálie jako jsou fosfáty, optické rozjasňovače, chemická bělidla, výrobky z ropy... Naštěstí mnoho výrobců u nás i ve světě věnuje výzkum, energii i nemalé peníze tomu, aby byla na trhu dostatečně široká nabídka přípravků do domácnosti, které každodenně užíváme. Právě proto - že každodenně. Představte si, kolik toho za život spotřebujeme!

Naše společnost decoDoma vám chce představit novou nabídku zboží pod názvem EKODROGERIE. Naleznete ji na e-shopu, a k ověřeným českým i zahraničním firmám, které zde doposud prezentujeme, ještě přibudou další. Vyzkoušejte novinky z oblasti praní prádla, mytí nádobí a úklidu domácnosti:

Jednorázové obaly končí v odpadcích a jejich likvidace je nekonečná. Přitom na nákup pečiva, ovoce nebo zeleniny i pro uchování potravin, skvěle poslouží prací bavlněné sáčky ze síťoviny. Jsou vhodné i pro nákupy v bezobalových obchodech. Zboží uzavřete šňůrkou a na sáček připevněte samolepku z váhy. Funguje to: ZATAHOVACÍ BAVLNĚNÝ SÁČEK ECO HOLES, 30 x 35 cm.
Britská společnost Ecoegg přišla na trh se zajímavou alternativou praní a sušení prádla pomocí speciálních vajíček, plnících se pro praní dvěma druhy minerálních pelet vytvářejících hustou přírodní pěnu, která jemně, šetrně a účinně odstraňuje špínu a nečistoty (viz galerie pod článkem). Pro sušení v sušičce je určeno toto vajíčko s výrůstky změkčujícími prádlo jeho masírováním. Vajíčko obsahuje dermatologicky testované hypoalergenní voňavé tyčinky z přírodních esenciálních olejů, jejichž aroma v suchém prádle zůstává. Dobře provzdušněné prádlo se pak vysuší v kratší době, což významně šetří peníze za spotřebovanou energii: VAJÍČKA ECOEEG DO SUŠIČKY S VŮNÍ JARNÍCH KVĚTŮ, sada 2 ks na 40 sušicích procesů.
Neoddělitelnou součástí koše na bioodpad jsou kompostovatelné sáčky určené pro shromažďování organických zbytků v kuchyni, k nimž patří např. slupky od ovoce či zeleniny, listy a natě, zbytky pečiva a obilnin, kávový odpad včetně papírových filtrů a ubrousků, skořápky z vajíček a ořechů apod. Sáčky jsou zhotoveny ze speciálního papíru s vyšší odolností proti roztržení, nevadí jim provlhčení, jsou prodyšné, takže biologický materiál uvnitř nezahnívá. Materiál je biologicky rozložitelný, takže sáčky po naplnění bioodpadem můžete odložit přímo do kompostu. Sáčky jsou vhodné do košů s objemem 7-10 litrů: KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY NA BIOODPAD, 9 l, balení obsahuje 30 ks.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.