DROBNÝ NÁBYTEK ŘEŠÍ SPOUSTU PROBLÉMŮ

SMETANOVÝ JABLEČNÝ KOLÁČ DO ZAPÉKACÍ FORMY
21.9.2020
5 TIPŮ PRO ZPRACOVÁNÍ ÚRODY NA ZIMU
29.9.2020

Všichni toužíme po vzdušném a velkoryse zařízeném prostoru, ale jakmile ho máme, řešíme nedostatek úložného nebo odkládacího místa. Pomohou nám drobné kousky nábytku.

Odkládací stolečky, stojany na květiny, taburety pod nohy nebo koupelnový nábytek, to vše dokáže prostor zútulnit a rozehrát. Často ani není nutné dodržet jednotu stylu. Naopak, porušíte-li místnost nápadnou barvou, docela hezky osvěžíte léty zaběhané stojaté vody.

To, co je na doprovodném nábytku nejužitečnější, je skutečnost, že vám pomůže uspořádat drobné předměty tak, aby byly vždycky po ruce, a usnadní vám i dětem každodenní úklid. Nakonec máme kolem sebe i věci, které prostor nijak nezdobí - jako např. všemožné nářadí, špinavé prádlo v koupelně, rezervní květináče na terase. Skříňky, které zabírají minimální půdorys, ale přitom pojmou spoustu předmětů, jsou pak k nezaplacení.

Situace, kdy přijde více hostů než je židlí, také nebývá nijak vzácná. Pořiďte si textilní nebo pevné taburety, které vám večer poskytnou pohodlí a odpočinek, a díky tomu, že jsou přenosné, poslouží kdekoli to bude třeba.

Máte-li dostatek místa pro odkládací stojan na šaty, máte vyhráno. Je to dobrý společník při žehlení prádla. Odložíte na něj blůzy a košile, aby se vydýchaly z vlhkosti, než poputují do šatníku. Pokud vlastníte napařovač oděvů, stojan vám skvěle poslouží při vertikálním žehlení.

Malé nábytkové prvky zjednoduší orientaci v bytě, nabídnou dostatečný přehled o všem, co potřebujete každý den, nebo umožní ukládání věcí sezonního charakteru. Využijte toho, že je můžete různým způsobem obměňovat podle svých záměrů i podle potřeb svých dětí, které rostou a neustále vyžadují jiné vybavení. Praktické volné solitéry většinou nezruinují váš rodinný rozpočet, ale naopak vyřeší celou řadu problémů.


 

Nevelký taburet patří k onomu typu multifunkčního nábytku, který se vejde do malého prostoru koupelny, kuchyně i obývacího pokoje a zafunguje mnohými způsoby. Skryté úložné místo spolkne deky, dětské hračky i třeba ručníky v koupelně. Horní plocha nahradí noční stolek, poskytne více místa u odkládacího stolku v obýváku, poslouží jako příležitostné sedátko dětem i návštěvám: SEDACÍ BOX ASHTON v barvě hořčicové a světle šedé, s rozměry 38 x 38 x 38 cm, s úložným prostorem.
Stylový nábytek v severském stylu se dobře zabydlel i v našich domácnostech. Úložné nábytkové prvky z kolekce WENKO jsou vyrobeny z masivu borovicového dřeva s bílým povrchovým lakem. Sedací lavice je opatřena měkce polstrovaným sedákem s umělou kůží a po jeho odklopení dovnitř uložíte spoustu věcí. Lavice bude využitá v dětském pokoji, v ložnici i v předsíni, kde si na ni sednete při obouvání. Ve stejném designu naleznete na e-shopu dřevěný koš na prádlo nebo skříňky s šuplíkovými moduly: KOUPELNOVÁ LAVICE WENKO OSLO s úložným prostorem, 78 x 55 x 39 cm.
Mladistvý styl bydlení upřednostňuje vše, co se vymyká zaběhaným konvencím. Skládací křesílko ANZIO se zalíbí dorůstajícím dětem v okamžiku, kdy touží nahradit vybavení dětského pokoje nábytkovými prvky ze života dospělých. Křeslo se snadno složí i přenáší do dalších prostorů. Maximální nosnost křesla je 100 kg: SKLÁDACÍ KŘESÍLKO ANZIO z oceli a polyesteru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.