DOMOV VONÍCÍ PO OVOCI

HRSTKA RAD PRO DOMÁCNOST BEZ CHEMIE
18.9.2018
ZAMOTANÝ ITALSKÝ CHLÉB Z CHYTRÉ FORMY + VIDEO
20.9.2018

Zvolený dekor je kořením každého prostoru. Když máte vyřešené základní barvy, můžete si hrát se vzory, tvary a strukturami.

Pod dojmy babího léta se plánuje příjemně. Slunce a dozrávající ovoce může být hezkým bytovým tématem, které do následujícího chladného období přinese dost svěžesti a optimizmu. Drobnosti dokreslující prostor - jako třeba praktický textil v kuchyni, žehlicí prkno, sezonní dekorační předměty, nádobí i ložní prádlo, si můžete vyladit ovocnými motivy. Pokud nejste velký romantik, a netopíte se v květinách, avšak přece jen hledáte dotek ženských prvků, pak je ovocné téma dobrým řešením.

V každém ročním období se nám příroda předvádí v jiných barvách. Teorie jednotlivých období vychází přímo z přírody a můžete si být jisti, že v každém z nich budou všechny barvy ladit. Pro podzim jsou aktuální syté odstíny zrajícího ovoce. Také nás podněcují k pilné práci, k zavařování, nakládání i vaření hodnotných jídel. Takže vás ovocná inspirace možná dovede i do kuchyně.


Bavlněné ložní povlečení je pro většinu z nás nejčastější volbou. Je příjemné na dotek a díky své prodyšnosti nabízí pohodlí a klidný spánek. Vedle atraktivního potisku s melouny si můžete momentálně vybrat oranžovou záplavu pomerančů (Arance, 729 Kč), nebo citronů (viz úvodní foto). Povlaky mají praktické zapínání na zip: POVLEČENÍ MELOUNY / CITRONY, 499 Kč.
Nástěnné hodiny do kuchyně nebo do jídelního koutu budete sledovat s potěšením. Originální ručičky ve tvaru příboru vám vtipně připomenou, že je čas k jídlu.Není nad to, když je ve všem pořádek: PLASTOVÉ HODINY OVOCE, PRŮMĚR 25,5 CM, 189 Kč.
Na mechové podložce do lednice spočine vaše ovoce i kousky zeleniny jako v bavlnce. Podložka zabraňuje kondenzaci, usnadňuje odpařování vlhkosti a eliminuje namrzání. Díky tomu prodlouží čerstvost jednotlivých plodů. Podložku si můžete upravit do potřebného tvaru zastřihnutím, takže bude vyhovovat zásuvkám i plastovým boxům. Mimo to na ni odkládejte ovoce i na miskách v kuchyni. Podložky udržujte čisté a minimálně jednou za měsíc je ručně vyperte: PODLOŽKA POD OVOCE A ZELENINU, 2 KS, 199 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.