DIGITÁLNÍ POTISKY ZACHYCUJÍ TO, CO MÁME RÁDI

DOMÁCÍ CHLÉB, JEDNA Z NEJLEPŠÍCH PŘÍLOH
21.8.2018
HRUŠKOVÝ DŽEM S KARAMELEM
23.8.2018

Doba je rychlá, a nám je blízké vše, co je autentické. Každý impuls, zážitek je dnes okamžitě zachycen foto cestou a propasírován sociálními sítěmi. Je pochopitelné, že chceme mít realitu na dosah i ve svých příbytcích.

Tohoto faktu se okamžitě chopili oděvní designéři a výtečně se ho zhostili výrobci spotřebičů i domácího textilu. Digitální potisk totiž zvládne lecjaký povrch, od plastů po funkční oděvní materiály. Předností digitální technologie jsou barevné tisky s vysokým rozlišením fotografické kvality. V oblasti látek lze potisknout bavlnu, ale stejně tak jemné nebo pružné směsové materiály s elastanem, polyesterem, ale také robustní froté, teplákovinu či džínovinu. Výrobky se již nemusíte bát vystavit UV záření, nebo je častěji prát. K důležitým vlastnostem takto zpracovaného textilu patří i to, že je příjemný na omak. Jistě vzpomínáte na foto potisky, které časem popraskaly a zničily se.

To vše předurčuje potištěné textilní materiály k širokému využití v interiérovém vybavení, kde je skutečně nešetříme. Například dekorační polštářky, ubrusy a ložní prádlo je vystaveno vysokým funkčním nárokům. Využijte je jako stylotvorné prvky, které přinesou do vašich domovů exotický vzruch či závan romantiky.

exotika

LOŽNICE PLNÁ DIVOČINY

Móda žirafích skvrnek, zebřích pruhů a kožíšků divokých koček se proplétá našimi šatníky i bytovým textilem stále dokola. Pokud chováte nezkrotné nadšení pro tuto inspiraci, nechte ji dobýt vaše domácí území. S nadšením ji přijmou děti do svých pokojů, ale stejně tak se postará o exkluzivitu vaší ložnice zařízené nábytkem s texturami dřeva. Přidejte smetanové koberce a spoustu zeleně starající se o váš zdravý spánek, a budete si připadat jako v divočině.
Všichni, kdo máte rádi tradiční zařízení bytu, starožitné kousky nábytku, prošívanou kůži v barvě černé kávy, krajky a těžké sklo, můžete obohatit svůj interiér v duchu současného stylu vintage. Tento styl vychází vstříc starým časům a přináší závan svébytné romantiky. Inspirací k potiskům látek jsou motivy vystřižené ze starých obrazů a tapet, a jsou dokončeny grafikou ve stejném duchu. Sadu povlaků na polštáře pořídíte za 499 Kč a jejich údržba bude dnes díky polyesterovému materiálu velice jednoduchá. Pokud se vám líbí, přijměte pozvání do zbrusu nového podzimního katalogu decoDoma. Naleznete tam spoustu další inspirace!
Obalka_K18Z1_sikma

NOVÝ KATALOG


PODZIMNÍ KATALOG decoDoma SI MŮŽETA ZDARMA OBJEDNAT ZDE, RÁDI VÁM HO POŠLEME DO SCHRÁNKY. PŘÍPADNĚ SI JEJ PROHLÉDNĚTE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ, NALEZNETE HO NA TÉŽE STRÁNCE PŘÍMO POD OBJEDNACÍM KUPONEM.


Nemohu opomenout fotografické téma ze všech nejoblíbenější - jsou to naši čtyřnozí miláčkové. Samozřejmě se týká spousty dalších zvířátek, takže u nás objevíte i inspiraci pro rybáře nebo lesní zvířátka (viz galerie pod článkem). O dekoračních polštářcích se více dozvíte v článku Máme rádi polštáře - proklik viz obrázek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.