DĚTSKÝ POKOJ V NOVÉM

NAHÁČE
5.9.2022
ŠPÍZY POD SILIKONEM ANEB PÁNEV BEZ PRSKÁNÍ
8.9.2022

Začátek školního roku je okamžik, kdy se řada rodičů odhodlá předělat dětem pokojíček. Ať už je to první samostatný pokoj, pokojík pro malé nebo větší školáky či předělání na studentskou ložnici a pracovnu v jednom, vždycky je to výzva.

Já jsem si dnes pod drobnohled vzala pokoje hlavně pro menší děti, studentské pokoje pro středoškoláky nebo vysokoškoláky už jsou přece jen zcela jiná kapitola. Pojďme se na to podívat hezky od podlahy a klidně až ke stropu, i když stropní dětská svítidla na decoDoma momentálně nenajdete (dekorační ovšem ano!).

Co tu ale najdete, jsou krásné kusové koberce, které udrží děti při hraní v teple, zároveň se v nich ale pod nábytkem nedrží prach, snáze se čistí a proměna pokoje je hotová bez zbytečného stěhování nábytku a obtížného pokládání celoplošných koberců. Nadchly mě i pestrobarevné sedáky určené na zem (už proto, že i já, navzdory věku, stále ještě nejraději sedím na zemi), nádherné ložní prádlo pro kluky i holky, dekorace i hračky.

Díky drobným úpravám, jako je změna povlečení, zmíněného kusového koberce a třeba i barevného dekoračního závěsu předěláte dětský pokoj k nepoznání za jedno odpoledne a bez vysokých pořizovacích nákladů.

Takže rodiče, směle do toho a půl je hotovo. Ať už to nachystáte jako překvapení, než vaše ratolesti přijdou ze školky či ze školy, nebo necháte děti vybrat si, co je podle jejich gusta. Z výsledku budete určitě nadšení všichni!

NA PODLAHU

Koberce pro kluky i pro holky

Řeknu vám upřímně, že když jsem procházela nabídku dětských kusových koberců, tak jsem zatoužila být zase malá holčička a mát něco takového ve svém pokoji. Dráhy pro auta i pro ty, co milují růžovou, něžné obláčky nebo dokonce koberec, který si děti mohou samy vymalovat. Koberec pak vyperete na 30 °C, barvy se vyperou a malovat se může znovu. To je prostě sen!

Sedací polštáře na zem

Děti si rády hrají na zemi, kde mají všechny hračky po ruce – tak proč to jim (i sobě) nezpříjemnit pohodlnějším sezením, díky kterému navíc netáhne na záda? Kompletní nabídku sedáků na zem i na křesla najdete tady.

55180_plyov-fotbalov-m_eshop
53920_c51490214-eshop

Kam s hračkami?

na zemi se obvykle povaluje taky spousta hraček, které je potřeba někam uložit. Na stavebnice jsou praktické úložné boxy různých velikostí, na plyšáky postačí větší koš nebo rovnou koš na prádlo :-), na holčičí poklady to chce něco stylovějšího. Všechno máme!

 

NA POSTEL

Povlečení, ve kterém se bude spinkat jako v bavlnce

Postel je v dětském pokoji jednou z dominant, a jako my dospělí rádi spíme v krásném a hebkém povlečení, děti si na oblíbené obrázky zvířat či filmových postaviček potrpí o to víc. Nabídka je široká a vybere si předškolák stejně jako druhostupňoví studenti. 

 

Flísové i chlupaté deky

Dek není nikdy dost, to ví každý rodič! Hodí se na odpočinek na gauči, stavění bunkrů, v zimním období do auta nebo prostě jen tak, na pomazelní. Která zvítězí u vás?

DOPLŇKY A DEKORACE

 


Světla a světélka


 

 

 


Do koupelny


 

 

 


Polštářky


 

 

 


Do koupelny


 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.