DÁRKY NA POSLEDNÍ CHVÍLI

ANDĚLSKÉ TÉMA PATŘÍ K VÁNOCŮM
11.12.2018
SKLENĚNÉ RYBKY NA SILVESTROVSKÉ POHOŠTĚNÍ
13.12.2018

Kupovat dárky na poslední chvíli byl vždycky úkol pro zocelené nervy. Dnes vám například náš e-shop nabízí dodání zboží až do Vánoc, takže vesele vybírejte!

Možná patříte k šťastlivcům, kteří nakupují dárky v průběhu celého roku. Já to dělám také tak, a každoročně si naivně představuji, jak budu v prosinci bez starostí vytahovat balíčky ze skříně. Pravda je taková, že na jaře, v létě i na podzim, se dárky rozpráší do jednotlivých narozenin a svátků, a jejich řady pěkně prořídnou. Nezbývá, než opět vyrazit do ulic.

Nemohu říct, že zažívám pohodu, jako je tomu v amerických filmech, kde hrdinka s účesem od kadeřníka nakládá úhledné krabice a elegantní taštičky do taxíku a končí u kávy s kamarádkou. Většinou jsem rozcuchaná, v obchoďácích vedrem zahazuji čepici (kterou nakonec ztrácím), telefonuji rodině, co mají mezitím zařídit, sníst a pod., a setkání s kamarádkami odkládám na neurčito, protože jsou na tom podobně. Až jednou - objevíte kouzlo objednávek po internetu. Zjistíte, že jste všechno zvládli za jediný večer, takže se druhý den můžete sejít s přáteli, a že vám to doma se sklenkou vína docela sluší. O svátcích ctím tradice, ale tahle novodobá vymoženost vážně není špatná.

I v tomto případě je dobré zajistit si dárky včas, ale všichni to známe. Čas utíká rychleji, než bychom si přáli. Určitě však platí, že nejcennější dárky jsou ty vlastnoručně vyrobené a pečlivě zabalené. A při nákupech není třeba pořizovat rozměrné, drahé věci a zbytečnosti. Dárky jsou projevem náklonnosti a říkáme jimi, jak dobře obdarovaného známe. Vybírejte s rozvahou i citem, a určitě se trefíte!


Na e-shopu naleznete v kategorii LOŽNICE bohatý výběr polštářků i povlaků, které dokážou domácnost pěkně zútulnit. Vedle dekoračních povlaků zde najdete i podpůrné a zdravotnické polštáře, a v ne poslední řadě tvarované polštáře pro kluky a holky s postavičkami z dětských her. Z polštáře s výplní dokážete velice lehce vytvořit efektní dárek (klikněte na fotografii a dostanete se k dalšímu článku), jenž lze doplnit dalšími nápady. Přidejte k němu difuzér s bytovou vůní, knížku, vánoční ozdoby nebo luxusní čokoládu. Jistě budete mít spoustu nápadů: SAMETOVÝ POVLAK NA POLŠTÁŘ NÁPRSTNÍK, 79 Kč.
Když už vůbec nevíte co koupit, vyberte pěkné hrnky. Ty objemnější jdou naplnit vánočními dobrotami i drobnými dárky. Vejde se tam parfém, šálka, ale nemusí to být jen holčičí záležitost. Pánům nadělte lístky na koncert nebo předplatné oblíbeného hobby časopisu. Hrnečky v domácnosti podléhají zkáze, takže se za čas můžete klidně i opakovat: SADA PORCELÁNOVÝCH HRNKŮ VALENTINE, 169 Kč.
Nebojte se, že když pořídíte svým blízkým potah na odřený ušák, dáte jim najevo, že by měli zrenovovat domácnost. Jistě ne, spíš jim uděláte radost, že to budou mít na svátky doma hezčí. Máte mnoho příležitostí si křeslo nebo pohovku oměřit, takže se určitě nespletete. A možná dáte i nový impulz k tomu, aby časem přibylo další příjemné vybavení: BIELASTICKÉ POTAHY BUKLÉ V 10 BARVÁCH, od 1095 Kč; RUČNĚ PLETENÝ PUF 1895 Kč; TVAROVANÝ POLŠTÁŘEK CARTOON PETS, 199 Kč; KOBEREC MONDO od 1688 Kč.
Elektrická pánev patří k dražším dárkům, ale pořizujete-li dárek například do mladé domácnosti nebo rodičům na chalupu, Vánoce se k tomu hodí jako ulité. Praktickým spotřebičem určitě pomůžete k provozu domácnosti. Pánev má regulovaný termostat a upečete v ní maso i buchty i usmažíte bramboráky. Celý výrobek (kromě regulátoru), lze mýt v dřezu nebo v myčce (včetně pánve s topným tělesem v černé polovině pánve): PEČICÍ PÁNEV BRAVOSKA, 2v1; 7,1 l; 2990 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.