DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO BÝKA

PIKANTNÍ POMAZÁNKA Z CIZRNY
2.5.2016
BONBONIÉRA PRO MAMINKY
4.5.2016

21. 4. – 21. 5.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Býcích.


 

Býci patří k mým přátelům. A musím říct, že mnozí klamou tělem. Většinou očekáváte silnou tělesnou konstituci, ale můžete narazit i na docela křehké bytosti. Nedejte se však zmást, jejich životní síla se vždy vydere na povrch. Býci jsou úsporní v jednání, tolik toho nenamluví a raději naslouchají. Působí klidně, pohybují se pomalu a rozvážně a nejednají ukvapeně. Ale pozor, býka nesmíte dráždit. Nechová se sice impulzivně, a dokáže dlouho snášet útoky z druhé strany, ale jednou pohár přeteče. Pak se mějte na pozoru.

Býk zvláštním způsobem přitahuje ostatní. Je spokojenější, když vás může pozvat do svého teritoria, než musí-li za vámi do terénu. Na druhé straně miluje přírodu, ve které se cítí nejlépe. Rád se hýbe a cvičí, i když ne pro pohyb samotný, ale pro tu chvíli je na vzduchu a cítí svou sílu. Jinak je to tvor domácí a jeho oddanost rodině snad nezná mezí. Mít vedle sebe Býka, bývá do života velmi dobré.

1. Doma má rád útulné a estetické prostředí. Býk je však praktický a nepotřebuje mnoho zbytečností. Zázemí pohodlného křesla nebo gauče ovšem neodolá. Pořiďte mu třeba nové potahy na pohovku. Určitě bude nadšen. Dejte si načas s výběrem vzoru. Mnoho Býků miluje starožitnosti, takže nový dekor může být v zámeckém stylu.

2. Býk si rád pochutná na dobrém jídle. Nemusí mít na stole kupu dekorací, ale pěkným porcelánovým servisem ladícím s okolím, rozhodně nepohrdne.

3. S dobrým jídlem souvisí vaření. Bývá doménou mužů, kteří se s chutí postaví ke grilu a k pořádným kusům steaků, jež vášnivě rádi konzumují. Kupte jim vtipnou zástěru a chňapku.

4. Lidé narození ve znamení Býka mají často potíže s páteří a se zády obecně. Pokud se rádi hýbou, kupte jim posilovač břišních svalů. Pomůže zlepšení celé jejich tělesné kondice. Rovněž neuškodí pomyslet na kvalitní volnočasovou obuv, která dokáže ulevit tělu po celý den.

5. Býci mají rádi pohodlí a zázemí domova, a netají se občasným lenošením. V souvislosti se zmíněnými zdravotními potížemi jim můžete zpříjemnit odpočinek v jejich oblíbeném křesle. Hezkou pozorností je hřejivý beránkový polštář z mikroplyše pod namožená záda.

6. Pozorování přírody a pobyt v ní je pro Býka nutností. Mnozí obývají dům se zahradou, v níž přiloží ruku k dílu. K výjimečným dárkům může patřit například zahradní krmítko s pítkem pro ptáky. Romantickému Býkovi uděláte nesmírnou radost.

7. Býk dokáže být i trošku marnivý a ocení elegantní dárky. Obecně si potrpí na stříbro a zlato. Pokud svého Býka milujete, čas od času nehleďte na cenu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.