DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO VÁHY

VÁNOČNÍ ČERVENÉ ZELÍ S VÍNEM A BRUSINKAMI
10.10.2016
NAROZENINOVÉ CUPCAKES
12.10.2016

24. 9. – 23. 10.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Vahách.


 

Lidé ve zrození Vah jsou citlivé bytosti; celý život hledají stabilitu a rovnováhu. Pomyslný jazýček jejich vah je vychyluje tu na stranu plnou citu, důvěřivosti, leckdy až naivity, a na straně druhé jim servíruje kolísání nálad, neklid a topení se v emocích. Nemají to jednoduché. Ale vesměs jsou to lidumilové, bývají inteligentní, upovídaní, pořádkumilovní a rádi se smějí. Vedle Váhy se naučíte milovat knihy, umění, dobré jídlo a pití, a nejspíše si pořídíte i čtyřnohého miláčka. Když se vyladíte na jejich strunu, bude váš domov plný harmonie. Váhu potěšíte každým dárkem, neboť jí dáte najevo, že ji máte rádi. Láska je pro ni v podstatě tím nejdůležitějším na světě.

1. Lidé zrození pod vlivem Venuše mají v sobě určitou nerozhodnost. Sice to mnohé Váhy popírají, ale když vyberete něco do společného domova, v podstatě je zbavíte starostí. Pozor však, abyste zůstali na pomezí vytříbeného vkusu. Ve spokojené domácnosti Vah všechno se vším ladí. Naleznete tu tlumené světlo, jemné pastelové barvy a romantické akcenty. Velké oblibě se zde bude těšit aranžmá se svíčkami, nejlépe s příjemnou vůní skořice.

2. Do dámské pracovny klidně pořiďte hodiny s jemnými hlásky ptáčků. Nemůžete se netrefit. Váhy často hledají ztracenou rovnováhu v přírodě. Uklidňuje je tím nejpřirozenějším způsobem.

3. Příbytek Vah bývá často vyplněný knihovnami s kilometry knih. Tito lidé milují písmáctví, rádi se písemně vyjadřují, mají v oblibě mluvené slovo a často dokážou skvěle přednášet na témata, která je zajímají. Pěkným dárkem pro ně může být třeba dřevěný organizér na psací stůl.

4. Váhy si dokážou užít dobré jídlo (dokonce velice rády mlsají sladkosti) a rozhodně se nevyhýbají alkoholu. Zde máte okamžitě prostor pro vymýšlení spousty dárků, jistě o této jejich vlastnosti dobře víte. V kuchyni sice patří raději ke konzumentům, než ke kuchařům, ale ocení soulad kolem stolování. Pořiďte jim porcelán s jemným dekorem nebo set tradičních textilních doplňků, například s romantickým vzorem levandule.

5. Vkusným dárkem budou i dvouplášťové sklenky na horké nápoje. Mají zcela výjimečný design. Váhy si rády vychutnávají odpočinek. A sklenka skvělé kávy nebo čaje k němu patří.

6. Váha se chová chvíli tak, že vyvíjí spoustu činnosti, a pak zase úplně odpadne od vyčerpání. Neustálé kolísání energie má za následek určitou skleslost, které se dokáže zbavit pouze absolutní klidem. Dopřejte jí chvíli pohody s poslechem oblíbené hudby a pak spánek v hebkém povlečení z mikroplyše. Rychle zase nabude sil.

7. Mezi Váhami je spousta milovníků domácích chlupáčů. Pečují o ně stejně vzorně, jako o svou rodinu. S klidem jim můžete pořídit křesílko pro jejich oblíbeného pejska nebo kočičku. Určitě všem dohromady uděláte radost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.