DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO LVY

DESATERO PRO NÁKUP A ÚDRŽBU BAMBUSOVÝCH RUČNÍKŮ
16.8.2016
STYLOVÁ LIMONÁDA S MELOUNOVÝM LEDEM
18.8.2016

24. 7. – 23. 8.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Lvech.


Když vejde do místnosti člověk, třeba malý vzrůstem, a pro tuto chvíli se nesnaží na sebe upoutat pozornost, přesto si ji okamžitě získá. Ptáte se, jak je to možné? Právě jste se setkali se Lvem či Lvicí. Během okamžiku si jich společnost všimne. Přitom Lvi zbytečně negestikulují, ani nehovoří (v podstatě je jim nejlépe v kavárně nebo na lehátku, samozřejmě s patřičnými službami kolem), ale narodili se jako extroverti. Je-li Lev doma a sám, rozhodně se nenudí. Nemá to rád, tak si raději najde nějakou příjemnou činnost. A pokud Lev ve vaší přítomnosti zívne, pak ho raději nějak zabavte, jinak u něj body nezískáte. V každém případě mu alespoň zalichoťte, slyší to velice rád. Až mu půjdete koupit dárek, pak může být lehce okázalý, zábavný nebo drahý. Lev v západu večerního slunce nejraději září zlatými odlesky.

1. Zrození ve znamení Lva jsou vesměs inteligentní, bystří a otevření. Jednají přímo a většinou vám sdělí to, co mají na srdci. Nedávejte jim komplikované dárky, které si musejí sestavit nebo složitě rozbalit. Chtějí být oslněni i oslavováni a nad dárkem se dokážou radovat. Klidně to může být i skleněná souprava na víno. S potěšením si s vámi vychutnají přípitek.

2. Lev je obratným hostitelem a své funkce se zhostí velice rád. Pořádá večírky i přátelská setkání a dokáže zahrnout společnost vybranými lahůdkami. Klidně mu také nějaké přineste, určitě rád ochutná. Můžete je přímo naservírovat na elegantní misky na tácu.

3. Lvice i Lvi neradi žijí osamoceně, bez partnerů. Lépe je jim v páru, i když cestou za svým štěstím dost často zasáhnou do jiných manželství. Protože bez lásky být nemohou, vítaným dárkem pro ně bude luxusní povlečení do ložnice.

4. Ženy i muži jsou skvělými organizátory. Nečekají na pomoc a jsou iniciativní. Také svou domácnost uzpůsobí režimu, který vyhovuje jen jim. Ostatní se zkrátka přizpůsobí. Na pořádek dohlížejí a jejich doupě bývá upravené. Je pravda, že úklid klidně svěří ostatním členům. Nicméně Lvice mají rády krásné věci, tak jim pořiďte něco zajímavého do kuchyně. Například smoothie maker. Není nad to, když příprava lahůdek zase nedá tak moc práce. Lvům, kteří rádi vaří, pořiďte třeba speciální pánev na paellu.

5. Lvi jsou parádníci a rádi se nákladně oblékají. Dávají předenost elegantní módě a milují doplňky. Takže nic nezkazíte pěknou šálkou, rukavicemi, nebo zajímavým deštníkem.

6. Nezapomeňte přijít s velkou kyticí. S jedním kvítkem moc nepochodíte, květinami nepohrdnou totiž ani muži. A pokud jdete jen na malou sousedskou návštěvu, vezměte s sebou alespoň rozkvetlý květináč nebo květinovou aranž.

7. Lvíčkům naštěstí slouží zdraví, i když se občas přihlásí bolesti v krku, záda, dokonce i starší zranění končetin. Pokud Lvovi něco schází, s chutí se ponoří do peřin a nechá se opečovávat. Pospěšte za ním s tácem plným chutného jídla. Nebojte se, že to tak zůstane. Jakmile bude mít váš protějšek pocit, že se ocitl v pozici slabého, okamžitě vyskočí. Život se Lvem bývá zábavný a žádoucí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.