DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO BERANA

PLNĚNÉ HAMBURGERY
4.4.2016
OKENNÍ TEXTILIE PLUS JARNÍ DEKOR
6.4.2016

21. 3. – 20. 4.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Beranech.


Beran je stále na začátku. Miluje startovní čáru, jen, jen vyrazit. Je zvyklý, že ostatní kráčí kousek za ním. V podstatě nemá potřebu být vpředu, ale už je to tak dáno; snad tím, že je prvním znamením zvěrokruhu. Beran má vůli vše zvládnout, ale občas mu docházejí síly. Hájí utlačované do roztrhání těla a platí za to převelice. Stále padá a zase vstává. Aby to všechno unesl, kráčí životem s obrovskou naivitou a se srdcem na dlani. Poznáte ho na dálku. Je vzpřímený, trošku nachýlený kupředu a usmívá se. Beran raději dává, než dostává, ale dárky mu udělají radost. Měly by být ovšem napůl praktické a napůl originální.

1. Beran je ohnivé znamení. Nechybí mu temperament a má v oblibě červenou barvu. Klidně si můžete dovolit věnovat mu povlečení do červeně laděné ložnice. Patrně ani nemrkne.

2. Berani jsou většinou zruční a šikovní. Mají rádi nástroje, ovšem takové, co něco umí, a udělají kousek rozumné práce za ně. Mimo jiné jsou také tvořiví; takovým věnujte např. bezdrátovou tavnou pistoli, s kterou se naučí dělat zázraky.

3. Beránci jsou sběratelé. Hromadí věci a nezřídka u nich propukne vášeň pro rozšiřování sbírky jakéhokoliv typu. Pokud milují hrníčky, pak jich mají významnější počet, něž bývá běžné. Kupte jim další hrnek (třeba puntíkatý kafáč). Budou ho milovat stejně, jako ten úplně první.

4. Narození ve znamení Berana mívají pěkné vlasy. Jsou zvyklí na to, že jejich hlava je chloubou a nezanedbávají ji. Ochotně vyzkoušejí novou kulmu nebo žehličku na vlasy.

5. Mimo to jsou Berani parádníci. Nemusí se oblékat podle poslední módy, ale rozhodně jim není jedno, co mají na sobě. Ženy se rády zdobí, takže neprohloupíte nákupem nových náušnic, náramku, či hodinek.

6. Berani také milují květiny, rádi je dostávají a rádi se starají o zahradu. I tam jim není líto natrhat si celou náruč a zkrášlit si příbytek. Ještě jedna věc je naprosto rozvášní – když jdou jejich výpěstky i sníst. Překvapte je hrnkovými jahodami, budou v sedmém nebi.

7. S tím souvisí vaření, zavařování a hromadění zásob na zimu. Tohle má Beran moc rád. Ne, že by chtěl být tak pilný, ale rád oslní svou šikovností a hlavně – rád každého pohostí. Stojí mu pak za to i ta spousta práce kolem. Aby mohl v zimě rozdávat úžasné domácí zavařeniny, kupte Beranovi třeba pořádný odšťavňovač.

8. V souvislosti s tím, že Beran hromadí předměty, potřebuje čas od času vykonat radikální úklid. Uprostřed jara to kolem Berana všechno lítá. Určitě uvítá obří tašku na prádlo, ve které bude roznášet i věci určené k likvidaci. Hlavně, když bude místo na nové!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.