BEZVA DEKY NA POHOVKY I DO POSTELÍ

DOMOV V BARVÁCH VŘESU
4.9.2018
JABLEČNÁ POVIDLA NA ZIMU
6.9.2018

Plédy, deky, přikrývky, to je téma nejen pro zmrzlíky. Tyhle kousky textilu totiž dokážou nejen zahřát, ale v prostoru jsou svébytnými stylotvornými prvky.

Do bytů se vkrádá chlad, a nebudu to jen já, kdo pomyslel večer na to, jak je příjemné, přehodit si něco hebkého přes sebe. Když ráno najdu v obývacím pokoji ledabyle pohozenou teplounkou deku, nevypovídá to vůbec nic o nepořádku. Naopak; mnohé přikrývky jsou tak krásné, že by byla škoda schovávat je do skříně. Také si vyberte barvy a dezén, který přesně zapadne do celkového rámce vašeho obýváku. Budete se těšit na každou chvíli příjemného odpočinku.

52966_z1

klíč k nákupu

  • PLÉDY jsou lehčí kousky látek sloužící k zateplení těla, bývají většinou menších rozměrů, protože se do nich zachumláme v sedě, třeba v křesle nebo u televizoru - třeba Palmira, 127 × 152 cm. Je-li vám večer velké chladno, pořiďte si rozměrný televizní pytel, který má dokonce i rukávy.
  • DEKY mají rozměry klasických přikrývek, tedy 150 × 200 cm a jsou buď jednostranné, jako např. kostkovaná deka z mikrovlákna Check, nebo oboustranné, kdy je spodní strana podšitá odlišným materiálem - Ipala v kombinaci samet/manchester.
  • PŘIKRÝVKY bývají opravdu silné, mají za úkol nahradit pokrývky na spaní. K těm určitě nejpříjemnějším patří přikrývky podšité umělým beránkem. Často jsou prošívané, aby obě silné vrstvy materiálu byly zpevněny a neposouvaly se - např. přikrývka Ovečka. Vaše postele budou vypadat stále krásně a upraveně, pořidíte-li si přikrývky i s beránkovým povlakem na polštář - prošívaná souprava Nazca, rozměry 140 × 200 a 70 × 90 cm. Na rozdíl od běžného povlečení se totiž nemačkají a stále vás budou lákat do své hebké náruče.

S MOTIVY FAUNY A FLÓRY LÉTO JEŠTĚ NEKONČÍ

deky1
Představuje se vám deka z mikrovlákna DREAM z jedinečné kolekce Jungle. Vzor velkých zářivě barevných listů perfektně oživí minimalisticky zařízený prostor. Deku o gramáži 260 g/m2 nabízíme ve 2 rozměrech - standardních 150 x 200 cm a také jako francouzskou přikrývku velkou 220 x 240 cm. Pod tu už se schová celá rodina!

HEBKÉ DĚTSKÉ DEKY I S POLŠTÁŘKOVÝMI MAZLÍKY

deky2 (2)
Ještě jednu kategorii dek a přikrývek je třeba připomenout, a to jsou výrobky pro děti. Vlastně je v rodině užívají nejčastěji. Sada dek a polštářků z mikrovlákna CARTOON PETS využívá podoby nejrůznějších zvířátek. Naleznete tu sovičku, zajíce ušáka i lišku. Protialergické mikrovlákno se snadno udržuje a bez problémů snese časté praní. Komplet obsahuje deku o rozměru 80 x 110 cm a polštářek velký 30 x 40 cm.

BERÁNKOVÉ DEKY JSOU BESTSELLEREM

deky3
Beránkové soupravy si zamilujete. Zaručují pohodlí a maximální hřejivost. V nabídce naleznete geometrické vzory, ale i absolutní romantiku s dekorem ROSE. Na spaní se nabízejí dvě vrstvy materiálu - hebká imitace beránčí kůže na zimu a jemné sametové mikrovlákno, které tolik nehřeje. Přikrývka je tedy určena k celoročnímu využití, navíc je antialergická, nedrží se v ní roztoči a snadno ji vyperete.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.