BEZ BAČKOR TO NEJDE…

5 DÁRKŮ NA POSLEDNÍ CHVÍLI
10.12.2019
NEPEČENÉ SUŠENKOVÉ CUKROVÍ
12.12.2019

Dárky pod stromečkem rozhodně nemusejí být drahé. Věnujete-li zmrzlíkům teploučké ponožky, upřímně jim přejete lenošení u pohádek, teplo na horách i v posteli!

Aby měl každý pod stromečkem splněné přání, to se pokaždé nepodaří. Proč ale Vánocům přisuzovat tak velkou moc - přinést velké a drahé dárky? O tom tenhle krásný svátek určitě není. Splňte dětem jejich tajná (a rozumná) přání, a dospělákům nadělte trochu hřejivého tepla, obláček vůně, špetku legrace a fůru pohody svou vzájemností.

To vše zakouzlete do úplně obyčejných věcí - do romanticky zářících řetězů, huňatých ponožek a dek, do obyčejných předmětů do domácnosti, kterých se bude obdarovaný dotýkat po celý rok. Totiž všechny ty věci nejsou jen obyčejné, určitě najdete takové, které mají vtip, nabízejí útulno a budou vesele oceněny. To vše jste přece spolu s nimi chtěli popřát!

Spoustu veselých, romantických i praktických dárků naleznete na našem e-shopu. Stále ještě stíháme dopravit je za vámi pod stromeček.

Kovová hvězda na baterie je uvnitř žárovky ozvláštněná LED diodami vydávajícími teplé světlo. Konstrukce je stojací a zcela mobilní, takže ji můžete přenést na jakékoliv místo: SVÍTÍCÍ HVĚZDA Z KOVU, vel. 23 x 22 cm, délka kabelu 30 cm.
Objemný balík pod stromečkem může ukrývat rozměrnou deku, která se hodí jako přehoz na postele. Přes den se do ní lze zachumlat jen tak, bez peřin. O svátcích by o takové chvíle rozhodně neměla být nouze. Plyšový přehoz s rozměry 220 x 240 cm schová celé lůžko na němž vynikne robustní tapetový vzor: PŘEHOZ NA POSTELE NUTTY, 100% polyester prací na 40 °C.
Beránková souprava obsahující přikrývku, povlak na polštářek a vysoké zateplené ponožky, je do zimy to pravé. Hledáte-li dárek pro pohodu, tento zahřeje od hlavy až po paty. Nabízí nealergický materiál odpuzující roztoče, který se snadno pere a udržuje. Přikrývka je zhotovená z dvojitého materiálu - jedním z nich je mikroplyš s jemným vlasem a potiskem ve stylu severských vzorů a druhý tvoří imitace ovčího rouna SHERPA. Ponožky jsou univerzální a navrženy pro velikosti 38 – 41: BERÁNKOVÁ SOUPRAVA Z MIKROVLÁKNA WINTER, 3 ks.
Lehounké televizní bačkory s pravou ovčí vlnou klidní revmatické bolesti a každému přinesou uvolnění a pohodu. Jsou lehoučké, mají neklouzavou podrážku a krásný severský design. Úpletový materiál na svršcích kopíruje drobné norské vzory, kterých je momentálně v obchodech plno. Patří nejen k módním novinkám, ale také ke stálicím patřícím k pravé zasněžené zimě. Snad o ní letos nebudeme snít jen na pohovce: TV BAČKORY ve velikostech 38-45.

5 Comments

  1. Poděkování napsal:

    Dobrý den. Nakupovala jsem u Vás poprvé a jsem velice mile překvapená. Bezvadná komunikace a dárek navíc mě velmi potěšil. Moc děkuji spokojená zákaznice.

  2. Jana napsal:

    Hezký den,
    srdečně vám děkujeme za zprávu, jsme potěšeni, že jsme vám udělali radost. Přejeme krásné svátky a hodně zdraví v dalším roce!

  3. Jita napsal:

    Úžasné věcičky. Škoda, že jsem na vaše stránky nenarazil dřív. Objednala bych manželovi něco pěkného k Valentýnu. Ale chtěla jsem se zeptat, bydlíme s manželem na Slovensku. Je možné si nechat balíček zaslat i tam? Už jsem si nechávala od jednoho českého eshopu posílat přes tohoto dopravce https://www.olzalogistic.cz/odesilani-baliku-a-preprava a vyšlo to docela dost levně. Předem moc děkuji za odpověď.

  4. Jana napsal:

    Paní Jito,
    jsme rádi, že si u nás vyberete. Zboží si můžete objednat přímo z našeho slovenského e-shopu, který naleznete pod touto adresou – https://www.dedoma.sk/
    Způsob vyřízení objednávek, možnosti dopravy a plateb naleznete na konci úvodní stránky. Nabídka zboží se v českém a slovenském e-shopu mírně odlišuje. Způsob dopravy z Čech vám ještě upřesním.

  5. Jana napsal:

    Dobrý den,
    k předchozí zprávě doplňuji – je mi líto, ale zboží z českého e-shopu na Slovensko nedopravujeme. Využijte, prosím, možnost objednávky přímo ze slovenského e-shopu, jak jsem uvedla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.